2020. január 2., csütörtök

# +18 # erotikus

Lainey Reese - Asztal három főre


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Két ​falatot harapott a Nagy Almából.

Riley Ramirez tudta, az egész élete megváltozik, amikor New Yorkba költözik. Arra azonban nem számított, hogy már a városban töltött első éjszakáján bekövetkezik. Első látásra őrjítő vonzalmat érez egy éjszakai klub tulajdonosa, Kincade Marshall iránt, ami a másik fél részéről is azonnali viszonzásra talál. Amikor rájön, hogy a férfi, aki ízig-vérig dom, teljes megadást vár el tőle, még akkor is, ha arról van szó, hogy behódoljon a legjobb barátjának, Trevor Weelingtonnak, készségesen, sőt buzgón veti bele magát a szexuális kalandozásba.

Cade és Trevor a barátságuk kezdete óta megosztottak mindent, beleértve a nőket is. Most viszont egyetlen Riley-val töltött éjszaka elegendő, és rájönnek, ő álmaik hölgye. Teljes érzéki fegyvertárukat bevetik, hogy meggyőzzék, többről van szó holmi alkalmi kalandnál.
Alighogy Cade és Trevor Riley-ra irányítja a figyelmét, valaki a tudtukon kívül támadást intéz a törékeny kapcsolat ellen, és mire rájönnek, már majdnem késő. Az illető célja Riley halála. A barátok, akik az „igazi” megtartásáért harcoltak, hirtelen kénytelenek a nő életéért küzdeni.

Ez lehet nem lesz egy hosszú bejegyzés, tekintve, hogy nem sok mindent tudok elmondani erről a könyvről. Lényegében semmi nem történt benne, leszámítva az ágyjeleneteket. Na abból nem volt hiány. Gyakorlatilag a könyv első 200 oldala tömény pornó, nulla történettel.
Már a kötet eleje is abszurd. Van egy 23 éves lány, Riley, aki New Yorkba érkezik, hogy az új munkahelyén elkezdjen dolgozni. Beszáll egy taxiba, a taxis - a lány kérésére - elviszi egy bárba, mert szeretné tudni, hogy a New York-i éjszakai élet valóban olyan-e, mint amilyennek képzeli. A bárban megismeri Cade-t a tulajdonost, és 2 perc múlva  a csaj már az asztalon fekszik.
De hogy ne legyen ilyen egysíkú a történet, Cade-nek van egy gyerekkori barátja, akivel együtt nőtt fel, mindketten jómódú családból származnak, és mindent megosztanak egymással. A nőket is beleértve.
Egy lepedőakrobatikával telt éjszaka után Riley, Cade ágyában ébred, megjelenik Trevor, a legjobb barát, és fejest ugrik a buliba. Főszereplő lányunk is készséggel fogadja, mert ugyan mi ebben a fura? Teljesen normális, hogy megjelenik egy idegen pasi (na nem mintha Cade-t 2 óránál régebb óta ismerné...), és közli, hogy "itt vagyok, az én parancsaimat is teljesíted! Mindet, amit csak mondok!" Mire a csaj kb annyit reagál, hogy 'Oké'. Ne már, könyörgöm. :D 
Na innentől a következő 200 oldalban erősen 18-as karikás olvasnivaló áll előttünk. Nem viccelek, semmi története nincs, csak hogy 2 pasi hogy "dolgozik" 1 nőn. 
Én kitartottam, gondoltam hátha lesz valami olyan esemény is benne, amit ha megemlítek, nem törlik a blogot még a Föld színéről is. :D Kitartásom eredménnyel zárult (mondjuk ez erős túlzás, de na :D ), ugyanis a vége előtt 30 oldallal már elég izgalmas volt a sztori. Volt féltékeny gyerekkori barát, egy kis heroin túladagolás, emberölési kísérlet, sikkasztás. Igen, ez mind az utolsó 2-3 fejezetben. :D
Ha mindezek kidolgozva, és elosztva lettek volna a könyvben, akkor egy izgalmas erotikus történetet kaptunk volna. Így számomra óriási csalódás volt. De legalább nem volt hosszú. :D 
A megfogalmazás, és egyes kifejezések egy idő után nem megbotránkoztató, hanem szánalmasan vicces. :D Ilyen alpári stílusban megírni, majd kiadni egy könyvet... komolyan nem tudom mit mondjak. :D
Én szeretem az erotikus könyveket, de ez nem lett a kedvencem. Ééés akkor még finoman fogalmaztam. :D

(kép és fülszöveg: www.moly.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates