2019. december 29., vasárnap

# barátság # doxa

Wendy Wax - Bombasiker

Egy könyv az írói és a mindennapi barátságról. Egy könyv az önmegvalósításról és önbizalomról.

Négy élet, négy írónő, négy családi állapot, négy út az íráshoz és négy zsáner. Sikerek és sikertelenségek tarkítják az utuk,de ott vannak egymásnak.


Mi történik, ha elhagy az ihlet, mit tegyél ha kifogytál a szóból és szuszból is? Szólj a barátaidnak!

Ez a regény megtanít arra, hogy igen is vannak hozzád közel álló emberek, akikre számíthatsz bármiben; akkor is ha vásárra kell vinniük a bőrüket érted. 


Emlékszem ez a könyv adta meg nekem az utolsó lökést az írás felé. Megtetszett az írói lét és az alkotás csodája. Ezután kezdtem neki a regényemnek. Így nagyon fontos könyv ez a számomra.

Megmutatja, hogy mindenkinek más az élet útja és nem kell ugyan olyannak lennünk és ugyan úgy mérni a sikereinket.
A lényeg, hogy sikeresek csak akkor vagyunk ha a karrierünkön túl ott áll a minket támogató kör. 

Arassunk bombasikert Wendy Waxxal!


"Mi ​nagyobb tragédia egy nő életében: ha egy fiatalabbért elhagyja a férje, vagy ha lejtőre kerül az ígéretesen indult írói karrierje?
Kendal Aims hirtelen maga sem tudja eldönteni, olyan váratlanul érte mindkettő. És ha még nem volna elég a csalfa férj, az eladási számai esése, az undok új szerkesztő és a kilátásba helyezett szerződésbontás, rátör az írói válság is. Pedig szorítja a határidő, hogy leadja a búcsúkönyvet a kiadójának. Ám hiába húzódik vissza hegyi házikója magányába, csak az üres lappal és a még üresebb jövőjével néz farkasszemet.
Ám azért vannak a barátnők, hogy a bajban segítsenek. És ők négyen mindig számíthatnak egymásra, amióta tíz éve reménybeli szerzőként összebarátkoztak egy írókonferencián. Együtt írják meg a regényt, saját életüket használva alapanyagként, abban bízva, hogy senki sem ismer majd rá szavaik mögött a valóságra.
Mert mindannyian titkot őriznek. A munkamániás Mallory St. James a könyveiből finanszírozza fényűző életét. De vajon kicsoda ő valójában? Tanya Mason két munkahely, két gyerek és egy nehéz természetű anya között egyensúlyoz. De vajon miért nem hisz a szerelemben? Faye Truett egy híres televíziós lelkipásztor felesége és vallásos bestseller író. De vajon mit nem árul el még a családjának sem?
A barátnőket lepi meg a legjobban, amikor a könyv bombasiker lesz. És óriási botrány. Ráadásul rájönnek, hogy valójában milyen keveset is tudnak egymásról." - Moly.hu

Szívből ajánlom!
DOXA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates