2019. április 19., péntek

# budapest mustra # doxa

Cat Café - Budapest Mustra

A macskások mennyországa, a dorombolás fellegvára, a henyélés pihe puha párnája, az az a Cat Café. Cicákkal teli kávézó, ahol mi magunk is megnyugodhatunk.


Az Andrássy úttal párhuzamos Révay utcában található, az állatbarátok egyik kedvenc kávézója. Sok cicás ismerősöm elítette már így úgy gondoltam megyek és megnézzem egyik macska szerető barátnőmmel, és nem kellett csalódnunk. A belépéskor az egyik pincér átadja a szabályzatot ami az állatok védelmét szolgálja és az asztalhoz kísér.


Az étel/ital lap is nagyon kedves téma központú. Barátnőm egy limonádét (998,-Ft) én pedig egy Pussycat Dolls koktélt (1750,-Ft) rendelek. 



Kellemes zene mellett lehet beszélgetni és figyelni más macska barátok és doromboló állatkák hogyan ismerkednek. Persze minket is megtisztel közben egyikük társaságéval 😺


Persze a nagy simogatás közben is megéhezik az ember így rendelünk egy Extra (1490,-Ft) és egy Görög csirkés lepényt (1490,-Ft), ami ízben a kenyérlángos és a laska keverékének felel meg, finom töltelékkel párosítva.  


A kávézó munkatársai rendszeresen szerveznek bemutatókat az állatokkal; akik ilyenkor a hátukra ugranak, pacsit adnak és egyéb mulatságos dolgokat csinálnak. 

 
Természetesen az idilli cica világot néha megzavarja az ellenség betekintő szeme.

Amire persze a hátborzolás és erőfitogtatás az  "ez itt az én helyem" felkiáltással megtörténik, az ellenség távozik és mehet vissza a "vár védője" szunyókálni. 

Összességében egy kellemes - a félreértések elkerülése végett - tiszta, jó hangulatú vendéglátóhely, ahol egy kicsit kikacsolódhatunk a rohanó mindennapokból és cicásan elheverészhetünk...

 

 Egy jó Matcha latte (1090,-Ft) mellett.


Doxa


Képek: sajátok, a logós: https://www.facebook.com/CatCafeBudapest/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates