2016. június 4., szombat

# Könyvklub # Niki

Könyvfalók Könyvklub- nyár

Mi is a Könyvfalók Könyvklub? 
Kezdjük ott, hogy 2009 októberében jött létre a blog. Koalány és Niki (én magam) kivételével akkor még egy más "csapattal". A célunk az volt és az a mai napig is, hogy kedvet adjunk az olvasáshoz másoknak. Úgy éreztük, hogy a mai felgyorsult Világban egyre kevesebben olvasnak, de ezen lehet változtatni, csak kedvet kell adni az embereknek az olvasáshoz. Ezért is hoztuk létre ezt a blogot, mi Könyvfalók. Itt osztjuk meg egymással, másokkal a könyves élményeinket, érzelmeinket, gondolatainkat, amiket kivált belőlünk egy-egy könyv és reméljük, hátha egy-egy bejegyzésünk hatására, mások is kedvet kapnak az adott könyv elolvasásához. (Erről ITT olvashattok.) Az évek során a "csapat" összetétele változott, de a célunk ugyanaz.
És akkor térjünk vissza a Könyvfalók Klubhoz. A célunk az olvasásra ösztönzés és ennek érdekében létrehoztunk egy Könyvklubot. Bízunk abban, hogy nem csak ösztönzünk majd titeket az adott könyv elolvasására, hanem ahhoz is kedvet kaptok, hogy megosszátok velünk/másokkal a gondolataitokat, véleményeiteket a könyvről.

A Könyvfalók Könyvklub 1 évig fog első ütemben tartani és minden évszaknak lesz egy-egy könyve, melyet igyekszünk minél többen elolvasni és írni róla az oldalon. Tőletek pedig mit szeretnénk? Hogy az adott könyvet ti is olvassátok el, ha van blogotok, akkor írjatok róla a blogotokon, ha nincs, akkor pedig a megadott bejegyzéshez kommenteljetek. Szeretnénk, ha megosztanátok velünk a gondolataitokat, a véleményeiteket. :o)

És nyereményjátékot is szervezünk az eseményhez. Maga a nyeremény egyenlőre titok, de ha ti is igazi könyvfalók vagytok, akkor biztos vagyok abban, hogy örülni fogtok majd a nyereménynek, melyről a titok lehull majd az utolsó turnusban, vagyis a nyári kezdetével. :o)
Mit kell tennetek ahhoz, hogy részt vehessetek a nyereményjátékban?  • a 4 könyvből legalább 2-t el kell olvasnotok. Ha van blogotok, akkor bejegyzést várunk róla az oldalatokon, ha pedig nincs, akkor a megadott bejegyzésünknél hozzászólást, melyhez a blog esetében a bejegyzésetek linkjét be kell linkelnetek. Őszi turnus idején ez a bejegyzés ez lenne, téli esetében pedig majd a téli, amikor kiderül, hogy mi lesz a téli választott könyvünk majd.
  • kommenteket, bejegyzések linkjeit az adott turnusban, az utolsó nap 24 órájáig fogadjuk csak. Ami utána érkezik, annak természetesen örülünk, de a nyereményjátékban nem fog részt venni.
  • bejegyzés írása esetében hivatkozni kell a Könyvfalók Könyvklubjára az adott turnus fő bejegyzésének linkjével.
  • komment esetén nem fogadunk el 1-2 szavas tetszett/nem tetszett kommenteket, kicsit részletesebb visszajelzéseket várunk. ;o)
  • ha a nyertes 30 napon belül nem válaszol a megkeresésünkre, akkor új nyertest sorsolunk.
  • a játékban csak magyarországi lakcímmel rendelkező játékos vehet részt, ahová postázás esetén postázni tudjuk a nyereményét.

A Könyvklub turnusainak beosztása:
őszi: 2015. szep. 1.- 2015. nov. 30.
téli: 2015. dec. 1.- 2016. feb. 29.
tavaszi: 2016. márc. 1.- 2016. máj. 31.
nyári: 2016. jún. 1.- 2016. aug. 31.

És akkor, hogy a nyári Könyvklub során mely könyv lett a kiválasztott?

Susan Elizabeth Phillips: A nagy menekülés 


Lucy Jorik szerencsés lány. Kamaszkorában a legsötétebb nyomorból emelte ki egy asszony, aki később az Egyesült Államok első női elnöke lett, így azóta Lucy a tökéletes család tökéletes gyermekeként élte boldog és kiváltságos mindennapjait. Ám amikor a családja és a hírekre éhes újságírók hada arra vár, hogy kimondja a boldogító igent a tökéletes férfinak, ő hanyatt-homlok kimenekül a texasi templomból és felpattan az első útjába kerülő motorkerékpár hátsó ülésére.
Egy világ választja el a segítőkész motorostól, aki némi rábeszélés után egyenesen a Michigan-tóig fuvarozza a lányt. Panda kemény, mogorva, zárkózott és pokolian szexis férfi, így nem csoda, hogy hamarosan az ágyban kötnek ki, ám lelkileg továbbra sem közelednek egymáshoz.
Az egész világ a szökött menyasszonyt keresi, aki álruhában, teljesen más emberként
érkezik a sérült, démonokkal küszködő, válaszokat kereső közösségbe, ahol meglepő módon békére, új barátokra lel és végre az igaz szerelem is rátalál.

Várjuk ehhez a bejegyzéshez a kommentjeiteket, a bejegyzéseitek linkjeit 2016. augusztus 31. 24:00-ig. :o) 
Ha bejegyzést írtok, akkor kérünk titeket, hogy erre a bejegyzésre hivatkozzatok a bejegyzésetekben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates