2015. január 27., kedd

# ifjúsági # romantikus

Veréb Emese: Segítség, már megint egy gyökérrel járok!

Személyesen ismerem Emesét, bár teljesen más oldaláról, mint az írói oldal, így nagy kíváncsisággal vettem kezembe első könyvét, amely egy jópofa kis ifjúsági regény. Már a címe is vicces és ütős, és jól utal arra, hogy Amy, a főszereplő valahogyan mindig kifogja a "gyökér" srácokat. Aztán ez egy egyéjszakás kaland után megváltozik. Megjelenik ugyanis Adam, akibe, még ha tagadja is, bizony jól belezúg.
Közben zajlanak az események a suliban, megismerhetjük Amy legjobb barátnőjét, Rubyt, de más srácok és csajok is feltűnnek, persze nem mindenki pozitív szereplő.
Adammal sem olyan egyszerű, mint képzelnénk. Ő az a srác ugyanis, aki néha feltűnik, néha lelép, sebeket ejtve a lány szívében. Ő az a bizonyos "harmadik fajta" srác.

 Egy lánynak háromfajta srác létezik az életében. Az egyik az, aki miatt azt fogja hinni, hogy a hiba benne van, és sosem lesz elég jó senkinek. A második az, aki a csillagokat is lehozná neki, de mégsem lobbant lángra benne semmilyen tüzet. És lesz a harmadik, aki nem lesz tökéletes, aki nem meseszerűen bukkan majd fel, hanem akkor, amikor már lemondtál róla. Akivel a tökéletlen dolgok is tökéletesek lesznek, akivel a percek éveknek tűnnek, akire a szívét minden félelem nélkül, bármikor rábízhatja.

A könyv nagyszerűen ábrázolja a fiatal lány érzéseit, aggodalmait, teljesen olyan gondolatok ezek, amelyek minden fiatal fejében megfordulnak. Szinte mindenki átéli ezeket a pillanatokat, minden lány életében vannak olyan srácok, akik tökéletes párok/férjek lennének, ám mégsem mozdít meg bennünk semmit. És persze mindig az kell, aki eltűnik, és amikor meg mi kellünk neki, akkor lehet, hogy épp mi tűnünk el és minket nem érdekel már. Legalábbis azt hisszük.
Kalandos történet ez, több év kihagyás után jutunk csak el a végkifejletig.
Hamar elolvasható, és a humora is nagyon jó.

A könyvet nem lehet könyvesboltokban beszerezni, a Colorcom kiadótól kell megrendelni, minden infó a könyv facebook-os oldalán, vagyis ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates