2015. január 7., szerda

# Kíváncsi Szerda

Kíváncsi szerda 116.

A blogírás virágkorát éli, már szint mindenki rendelkezik egy bloggal, amit vagy vezet rendszeresen, vagy nem. Ennek köszönhetően a netet elárasztják az ilyen-olyan blogok. A választék szinte végtelen.

Vajon mi a helyzet az olvasással, konkrétan a rendszeres blogolvasással? A kommentelők mostanában kevésbé aktívak, ezt szerintem mindenki megtapasztalta a saját blogján, de mi van a zugolvasókkal? Tapasztalatom szerint nem lankadt az olvasási kedv és már nagyon sokan tájékozódnak az aktualitásokról, legyen az egy új könyv, vagy éppen egy gasztronómiai újítás. 
Azt szeretném megtudni, hogy vajon mi a helyzet velünk szerkesztőkkel?

A kérdéseim a következők lennének:

-Szoktál rendszeresen blogokat olvasni? 
-Esetleg csak könyvekkel foglalkozó blogokat látogatsz, vagy más témának is rendszeres olvasója vagy?
-Említs meg 1-2 általad rendszeresen olvasott blogot, ami lehet magyar vagy külföldi oldal. 

kritta: 
Igen, szoktam rendszeresen több blogot is olvasni, általában a facebookon is követem őket, ezért mindig napra készen értesülök az új bejegyzésekről.
Az általam legkedveltebb és legtöbbször meglátogatott blogok a következők:

Modeszta mesevilág blogja és természetesen a könyves vonalat sem hanyagolom Lobo-hoz is rendszeresen ellátogatok.


Törpilla: 
Sajnos, a saját blogom kapcsán is tapasztalom, hogy a blogokat egyre kevesebben olvassák. Igaz, nekem is nagyon kevés időm van már blogokat olvasni, szinte egyenlő a nullával. A Könyvfalók blog szerkesztőinek a saját blogját szoktam olvasni, másra nem jut időm..... :-(  Így csak az érdeklődési körömnek (az olvasásnak) megfelelő blogokat (=könyves blogokat) olvasok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates