2018. július 12., csütörtök

# erotikus # könyvajánló

Új könyves meglepetésdoboz: Taboox


A meglepetésdobozok lassan már elárasztanak minket, és egyre több könyves meglepetésdoboz is világot lát. Ilyen a Taboox is, mely témáját tekintve erotikus könyves meglepetésdoboz, amiről egy rövid ismertetőt hoztam nektek.

Taboox Reader könyves meglepetés doboz

A kép Kiruu készítette 
A Taboox még nagyon friss a könyves meglepetésdobozok körében. Eddig még csak egy könyves dobozuk jött ki. Ebből a dobozbontásból is látszik, hogy van benne egy könyv, ami igazából a lényeg, ami erotikus tartalmú, és három hónapnál nem régebbi, ezzel küszöbölve azt ki, hogy a dobozt vásárlóknak már meglegyen a könyv. Én csak remélni merem, hogy változatos felhozatala lesz a könyvek terén, mert sajnos a téma is nagyon egysíkú, így a könnyebben meg lehetne unni a dobozt is.
Emellett tartalmaz néhány Taboox könyves ajándékot, és Taboox erotikus ajándékot. Én első alkalommal, mikor hallottam a dobozról, nagyon megijedtem, hogy olyan ajándékok lesznek benne, ami inkább egy szexshop kínálatából szedtek. Ehhez képest nagyon örültem neki, hogy mégis inkább játékos, nem túl durva dolgok voltak benne. Természetesen a gyertya kihagyhatatlan egy könyves meglepetésdobozban, de a több funkciója miatt ez is inkább elbűvölő apróság volt, amit én szívesen fogadnék.
A Taboox Reader dobozokat minden hónap elsejétől 15.-ig lehet rendelni, ami azt jelenti, hogy még három nap áll rendelkezésetekre, ha szeretnétek megvásárolni a júliusi dobozt. A dobozokat 18.-án adják át a GLS-nek, ez azt jelenti, hogy nagyjából 21.-re már minden rendelő megkapja, vagy csomagponton átvehetővé válik a csomagja. (A Taboox esetében számoljatok a postaköltségre is! Az nincs benne a doboz árában)

Taboox dobozok és extrák

A Taboox nem csak könyves meglepetésdobozzal foglalkozik, de vannak több más termékeik is. Ha meglepetés dobozoknál maradunk, akkor van még egy Taboox date doboz is, mely a pároknak egy erotikus meglepetésdoboz. Ha pedig nem szeretnénk annyira a meglepetéseket, akkor vannak Taboox fix dobozok, melyekben előre leírják, mit tartalmaz, így attól függően, mit szeretnél, választhatod ki a dobozt.
Emellett nem csak dobozokat, de extrákat is lehet rendelni, egyenlőre csak a dobozokhoz. Az extrák között nagyon nagy a választék, attól függően, mennyire vagy bátor: van inkább könyves extra is (az előző doboz könyveit is meg lehet vásárolni a webshopban) de igazán erotikus apróságokat is. Az én egyik kedvencem azok a különféle ékszereket, melyeket be kell valljak, én is hordanék, olyan csodaszépek. Remélem a választék folyamatosan fog frissülni, mert nagyon ígéretesen néz ki az rengeteg (nem is olyan apró) apróság.



Taboox információk, avagy mindent a Tabooxról

A Taboox weboldalról rendelhettek dobozokat és extrákat is, amit itt érhettek el. Ezen felül létezik Taboox magazin is, amelyben a legfrissebb könyvekről írnak értékelést, illetve információkat a Taboox dobozokról is. Érdemes követni őket a legfrissebb tartalmakért. Ha inkább a közösségi média híve vagy akkor itt találhatod meg őket facebookon, molyon, és itt instagramon.
Ne feledjétek, 15.-ig tudtok Taboox Reader dobozt rendelni, ha pedig minden jól megy, egy hét múlva, vagyis 19-én jöhetek egy dobozbontós poszttal is

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates