2014. április 23., szerda

# Kíváncsi Szerda

Kíváncsi Szerda 79.

Rengeteg könyv inspirálta film készül, és készült eddig. Nem mindegyik volt jó, de azért néhányat igazán nagyszerűen oldottak meg a filmvásznon. Nektek melyik könyv-film kombináció tetszett legjobban, amit eddig láttatok?

Eszter: Nekem az a bajom az adaptációkkal, hogy sok részt kihagynak a filmből, olyanokat is, aminek nagy jelentősége van a könyvben, és hát tudom, hogy nem fér bele az időkeretbe minden, de azért oda lehetne figyelni erre. A legjobban nekem a Harry Potter és Éhezők viadala filmadaptációk tetszenek, valamint az Eleven testek, bár ezekben is vannak jobb, illetve kevésbé jobb jelenetek. Ami viszont nagyon el lett szúrva szerintem, az a Lenyűgöző teremtmények, az Amíg élek és a Komfortos mennyország c. könyvek adaptációi.

Adri: Eddig a könyvből készült film kategóriát a Hobbit vitte nálam. De a nemrégiben látott Lázadó is jó volt, vagy a Harry Potter, Gyűrűk ura sorozatból készült is.
A Csontvárosban is kellemeset csalódtam. pedig inkább az ellenkezője jellemző. A film hiányos, nem a látványvilág vagy a szereplők lettek elszúrva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates