2010. február 21., vasárnap

# dokumentumregény # krimi-thriller

Elizabeth Adler: Velem Velencében

Teljesen más volt, mint a Toszkánai nyár, igazi krimi.
Tán, mivel most annyira erre a műfajra nem vagyok ráhangolódva, így annyira nem is jött be.
Hasonló történetre vártam, mint az előző olvasott könyvénél, mindenesetre egyáltalán nem vette el a kedvemet a többi regényétől. ;o)

Izgalmas regény egy csipetnyi történelemmel, titokzatos gyilkossággal, még egy csipetnyi gazdagsággal, hazugsággal, gyengéd szerelemmel és persze a rejtély megfejtésével. ;o)

" A New York Times népszerűségi listavezetője, Elizabeth Adler legújabb nyári olvasmánya egy véletlen találkozással kezdődik, amely veszélyhez, áruláshoz és halálhoz vezet. A négy titokzatos szó arra sarkallja Precious Raffertyt, a régiségkereskedőt, hogy átvágjon Európán, és megfejtse a szavak jelentését. A 38 éves Preshy szereti az „Egy Amerikai Párizsban” életérzést, de amíg nem találkozik Bennett James-szel, azt hiszi, senki sem veheti le a lábáról. Ahogy azonban a kapcsolat szélsebesen halad, rájön, hogy sok mindent nem tud a férfi shanghaji üzelmeiről. Aztán váratlanul sürgős üzenetet kap Lily Songtól, az unokatestvérétől, akit nem is ismer személyesen. Lily Shanghaj-ban él, ismeri a régiségkereskedelem helyi alvilágát – és van egy titka, amely elég fontos ahhoz, hogy Velencébe vigye, hogy első alkalommal találkozzon személyesen Preshyvel. Velencében Preshy a cselszövések útvesztőjén küzdi át magát, mire rájön, kiben bízhat meg tiszta szívből…és kire bízhatja rá az életét. A Velem Velencében Elizabeth Adler legolvasmányosabb regénye. Könnyű olvasmány nyári estékre…egy rejtély, amely a luxus jelmezében utazik."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates