2014. december 17., szerda

# Kíváncsi Szerda

Kíváncsi Szerda 113.





Közeledik a szeretet ünnepe, az igazi tél, a meghitt, nyugis időszak vagy pont az ellenkezője, a kapkodós, rohangálós, csomagolós, sütős-főzős karácsony.
Van ilyenkor időtök egy kicsit leülni és olvasni? Van nálatok hagyománya ilyenkor a könyveknek is?
Vagy a bejgli és karácsonyi dalok veszik át teljesen a terepet?




Adri könyvmoly:
Ilyenkor ezer helyre megyünk, sütök-főzök és rendszerint túlvállalom magam. De igyekszem egy kis időt magamra is fordítani, és legalább egy könyvet nyugisan elolvasni. Általában ez egy olyan könyv, amit nagyon szerettem volna, ajándékba kaptam vagy régóta vár a sorára és nagyon piszkálja a fantáziám.
Az együtt sütött mézeskalácsnak, a közös ajándékbontogatásnak és játéknak, a mesenézős, nyugis délutánnak van hagyománya. De idén szeretnék egy kifejezetten karácsonyi mesekönyvet, amiben kis mesék vagy történetek vannak és néha felolvasni a 3 éves nagylányomnak és a kis 4 hónapos csöppömnek egy-egy fejezetet vagy részt.

Törpilla: A karácsony előtti napokon lót-fut az egész család, hogy meglegyen minden, viszont december 24. szentestén a nyugalomé a főszerep. December 25-26-án pedig caládlátogatások vannak (+ persze jó kis hízókúra..... :-)  )



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates