2018. november 6., kedd

# könyvek # Niki

Novemberi várható megjelenések

Íme 5 olyan könyv, melyek várhatóan novemberben jelennek meg és érdemes odafigyelni rájuk. 😊

Várható megjelenése: 11.27.
Te mit tennél meg, hogy elnyerd a kamaszkori bálványod szerelmét? Nelli évek óta álmodozik a nagy Őről, akit még a gimnáziumi színjátszókörben ismert meg. Az iskolában vonzalom ébred köztük, de K.M. leérettségizett és elballagott, a kapcsolatuknak vége szakadt, még mielőtt igazán elkezdődhetett volna. Az egykori tehetséges fiúból mostanra körberajongott színész lett, aki estéről estére a színházban kápráztatja el a közönséget. Nelli csak távolról sóvároghat K.M. után, de a lelke mélyén biztos benne, hogy egyszer újra összehozza őket a sors. Amikor színház gyakornoki programot hirdet, a lány tudja, hogy elérkezett az ő ideje. Belecsöppen a színészek, rendezők, ügyelők, súgók titokzatos világába. Megismeri az extravagáns, csupaszív Dittát, a gyönyörű és ravasz Biát, aki nemcsak az álompasit kész lenyúlni, de talán még az állását is. Na és még valakit, aki valahogy mindig ott van a közelében... Ám az apja ultimátumot ad: Nelli csak hat hetet tölthet el a színházban, utána a cégénél kell elhelyezkednie. Mire elég ez a néhány hét? Megtalálja a helyét a színházban? Vajon lángot szíthat abból a szikrából, ami kamaszként olyan sokat jelentett? Az egyetlen magyar színházas YA regény! Less be a színfalak mögé, kövesd Nelli szívének útjait egy különös, csodálatos világban!


Várható megjelenése: 11.13.
A tett halála az okoskodás?
Bell Harbor összes lakója férjet akar szerezni a karrierista plasztikai sebésznek, Evelyn Rhoadesnak. Mindenki, kivéve Evelynt... talán. Még ha férjhez is akarna menni (amit, ugye, nem akar... legtöbbször), a leendő férje személyét soha nem bízná olyan bizonytalan tényezőre, mint a sors. Nem, ha már arra adja a fejét, hogy talál valakit, akivel összeköti az életét, azt bizony tudományosan fogja tenni: alaposan átgondolt követelménylistával és egy internetes randi oldalon. Ám amikor az ittas, törvényszegő Tyler Connelly egy lopott jet-ski jóvoltából berobban az életébe, rakoncátlan érzelmek csendesítik el a józan ész hangját. Nem kétséges, hogy a férfi szexi, sármos, és eltökélte, hogy felhívja magára Evelyn figyelmét; de minden bizonyíték azt erősíti, hogy a lehető legrosszabb jelölt. Túl fiatal a nőhöz. Túlságosan is ellenállhatatlan. Iskolázottságban viszont alulmarad. És ó, igen, ráadásul Evelyn páciense. De Tyler első kézből tudja, hogy a legjobban kidolgozott tervek is összeomolhatnak a végzet súlya alatt. Most már csak annyi a dolga, hogy megtanítsa Evelynnek, szívügyekben a szerelem győz a logika felett.
Éld át pezsdítő kalandjukat!


Várható megjelenés: valamikor novemberben
Hartland, a varázslatos sussexi ház, mindig is hűségesen őrizte titkait… 1958. Elizabethet a szülei vidéken helyezik el nyárra, hogy megkíméljék nagybeteg édesanyja szenvedésétől. Ám a gyönyörű, ugyanakkor kissé naiv lányra a jómódú Shaw család körében is várnak megpróbáltatások, melyek aztán egész életére kihatással lesznek. Évtizedek múltán a Londonban élő Addie úgy hiszi, hogy anyja, a nemrég elhunyt Elizabeth kapcsán már nem érheti semmiféle meglepetés. Csakhogy egy nap megszólal a csengő, és amit a váratlan látogató közöl Addie-vel, attól rögvest fenekestül felfordul az élete. Vajon semmi nem igaz abból, amit édesanyjáról tudni vélt? Hogyan derítheti ki az igazságot, ha Elizabeth, az egyetlen személy, aki elmondhatná neki, mi is történt azon a sok évvel ezelőtti nyáron, már nem él? Szédületes nyomozás veszi kezdetét, melynek során feltárul egy leányanya szívszorító helyzete az ötvenes évek végének Angliájában. Mire végül mindenre fény derül, Addie megérti, miért is volt olyan ellentmondásos a viszonya édesanyjával, és végre meg is tudja siratni.
„Magával ragadó, fordulatokkal teli regény. A felütése szédítő... Imádtam!” Dinah Jefferies


Várható megjelenése: 11.15.
Csak boldog akart lenni. Eleinte minden oka megvolt rá: szerelmi házassággal bekerült a királyi családba, élvezte az azzal járó előnyöket, a bokacsattogtatást, a magánrepülőt, a különvonatot, a luxust - és a kitüntető figyelmet. A sajtóét is! Ő lett a monarchia legnépszerűbb márkája, „a szívek hercegnéje”, a divatikon, a szépség és az érzékenység, az empátia jelképe. A leendő király anyja. Aztán csalódnia kellett. Ott érte a csapás, ahol a legjobban tud fájni: a szívén. 1996. augusztus 28-án Diana már nem királyi fenség, hivatalosan is elvált. A válása után azonban ugyanúgy érdekelte az embereket - vagy talán még inkább -, hogy mit csinál, kit szeret, milyen ruhát visel, hol nyaral ez a megcsalt, boldogtalan fiatalasszony. Antonio Caprarica - húsz évvel a tragédia után - Diana életének utolsó szakaszát eleveníti fel. Az olasz szerző külföldi tudósítóként sokáig élt Londonban, több könyvet írt a Windsorokról. Azon a nyáron, amely Diana és utolsó szerelme, Dodi Fayed életét követelte, ő is a Smaragd-parton nyaralt, ahol ők, látta, milyen küzdelmet vív a személyzet a paparazzók serege ellen, hogy ezt a két embert, ha csak percekre is, békén hagyják. Megértette, mit jelent az a talán cinikusan hangzó kijelentés, hogy „Az élő Diana a címlapon a dupláját érte minden más címlapnál. A halott Diana a duplájának a dupláját éri.” Ez a barátnők, szemtanúk, testőrök, kuruzslók visszaemlékezése nyomán, hatósági vizsgálatok alapján rekonstruált történet amilyen szép, olyan szomorú. A boldogság romjait hordja össze.


Várható megjelenése: valamikor novemberben
EGY CSOKORRAVALÓ SZÍVMELENGETŐ TÖRTÉNET A Mielőtt megismertelek ÉS A Miután elvesztettelek SZERZŐJÉTŐL
A Párizsba induló Nellt sunyin cserben hagyja barátja, így egyedül érkezik a világ legromantikusabb városába.
Két párizsi szerelmespár számára, akiket közel egy évszázad választ el, a házasság még csupán szerelmük történetének első fejezete.
„Jojo Moyes páratlan tehetséggel és igen szórakoztatóan ábrázolja a női mindennapokat. Valahogy sikerül neki az a bravúr, hogy a történeteit olvasva előbb majd megszakad a szívünk, aztán végül újjáéled a szerelembe vetett hitünk.” - Sunday Express

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates