2018. augusztus 13., hétfő

# Agatha Christie # film

Agatha Christie fesztivál jön szeptemberben!



Poirot-val ébredsz és Miss Marple-lel fekszel? Imádod a mérgeket, a nyomozást, és az ötórai teát? Nos akkor van egy jó hírünk, hiszen szeptemberben lehetőséged lesz mindezt átélni az Agatha Christie fesztiválon!





A MOM kulturális központ fogadja be a fesztivált, melynek több részből fog tevődni. Egyrészről a kétnapos fesztiválon összesen öt darab Agatha Christie filmet fognak vetíteni (egységáron mindegyik 490 Ft/fő/film) emellett szombat este a Tíz kicsi néger színpadi változatát is meg lehet tekinteni a Játékszín előadásában. Ezek a program nem csak ismerkedésnek jók, de a nagy rajongóknak is egy különleges élmény lehet, hogy más rajongókkal más formában is láthatják a történeteket. 
A filmekhez kapcsolódóan lesz egy kerekasztal beszélgetés is Agatha Christie magyar hangjai néven is, amely egyszerre lesz a fesztivál megnyitója is. Iain Lindsay brit nagykövet is köszöntő beszédet fog mondani, utána pedig a kultikus magyar hangokra terelődik a téma. Remélhetőleg mindenki hallani fogja kedvenc szinkronszínészét a beszélgetésen. A beszélgetésre a jegyár 590 Ft. 
Mindkét nap lehetőséget kapunk, hogy alkothassunk Scrapbook alkotóműhely a NőiCsizma Designnal. Sajnos sok információt nem találtam róla, mi is lesz ez, de az alkotó honlapja alapján nagyon izgalmas kreatív foglalkozásnak ígérkezik. Ez egy tökéletes alkalom, hogy valami apróságot készíthessünk a rajongásunk tárgyából, emiatt is kíváncsian várom a végeredményt. 
Mindenki ismeri a krimi koronázatlan királynőjének nagy alkotásait, ahol gyakran előkerül a különféle méreg is. A Kedvenc mérgeink című előadás betekintés nyújt abba, hogy milyen mérgeket is használnak a regényekben, milyen hatásaik vannak és remélhetőleg rengeteg érdekességet is fogunk hallani a mérgekről. Az előadást Takács Ferenc gyógynövényszakértő fogja tartani, 590 Ft a belépés rá. 
Emellett tudhatjuk azt is, hogy sokszor kerül elő az ötórai tea a könyvekben. Ezt mi is átélhetjük a fesztivál ideje alatt, ahol teával és szendvicsekkel kápráztatnak el minket. Ha pedig ennyi nem lenne elég, vasárnap este egy igazi kerti partit is átélhetünk, ahol Agatha Christie kedvenc fogásit kóstolhatjuk meg, miközben a swing zene szól a vacsora mellé. Mindenképpen érdekesen hangzik, főleg, hogy háromféle jegyet is lehet váltani rá. 
Az Agatha Christie fesztivál szeptember 15-16-án lesz, a MOM kulturális központban. Jegyeket a programokra külön-külön lehet váltani itt. Remélem ez a kis bevezető tetszett nektek, és ti is benéztek akár csak egy-egy előadás erejéig a fesztiválra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates