2017. november 28., kedd

# programajánló

Programajánló

🐻MACKÓ GYŰJTÉS A THURSDAYS-en🐻
Hozz magaddal Te is egy mackót most csütörtökön, hogy jobbá tegyél egy életet! ❤️

Az Emlékmackó A Gyermekekért program a Kiss Áron Magyar
Játéktársaság keretein belül működő jótékonysági kezdeményezés. Játékmackókat adományozunk egészségügyi gyermekintézményeknek.

2017-ben a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz.
Gyermekgyógyászati Klinika Onkológia Osztályának betegeit
ajándékozzuk meg. A kórház éves szinten 7-8 000 fekvő- és 70-80 000 járóbeteg daganatos gyermek ellátását és gyógykezelését végzi. Célunk ezen számok maximális lefedése, minden beteg gyermek megajándékozása.
A begyűjtött ajándékokat szükség esetén meggyógyítjuk, és a MISI MOSÓ felajánlásával tisztára varázsolva kerülnek a beteg gyerekek kezébe. A megajándékozott gyermekek természetesen az ajándékba kapott mackókat haza is vihetik, örökre az övék lesz.

A Program nem titkolt célja a nevelő célzatú figyelemfelkeltés.
A gyógyulási folyamatokban óriási feladata van a jókedvnek és az örömnek, amelynek remek tárgya egy játékmackó. Lehet szeretni, ölelni, meghallgat, kitart mellettünk, bátorít a nehéz pillanatokban és végtelen szeretet lakik benne, főleg, ha szívből ajándékozzák! Tudatja, valaki figyel, és gondol rám, nem vagyok egyedül. A súlyos betegségben szenvedő gyermekek számára sokszor nyomasztó az elszigetelődés, kirekesztődés. Ezt az érzést megszűntetni talán nem tudjuk, de tompítani
biztosan. Ebben segíthet az ajándékhoz kapcsolt apró levélke, rajz, üzenet, amellyel akár egyfajta kommunikáció is elindulhat, a mackó egy kapocs lehet két ismeretlen között.
A cél a gondoskodó, felelősségteljes odafigyelés pozitív megerősítése.
Brunner Gábor és Véber Anna sokszoros táncbajnokok fognak két bachata órát is tartani.
Tango Factory Budapest

                                         Mária utca 54. (10-es kapucsengő)
                                         20.00-kor kezdődik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates