2015. szeptember 1., kedd

# Könyvklub # Niki

Könyvfalók Könyvklub- Ősz

Mi is a Könyvfalók Könyvklub? 
Kezdjük ott, hogy 2009 októberében jött létre a blog. Koalány és Niki (én magam) kivételével akkor még egy más "csapattal". A célunk az volt és az a mai napig is, hogy kedvet adjunk az olvasáshoz másoknak. Úgy éreztük, hogy a mai felgyorsult Világban egyre kevesebben olvasnak, de ezen lehet változtatni, csak kedvet kell adni az embereknek az olvasáshoz. Ezért is hoztuk létre ezt a blogot, mi Könyvfalók. Itt osztjuk meg egymással, másokkal a könyves élményeinket, érzelmeinket, gondolatainkat, amiket kivált belőlünk egy-egy könyv és reméljük, hátha egy-egy bejegyzésünk hatására, mások is kedvet kapnak az adott könyv elolvasásához. (Erről ITT olvashattok.) Az évek során a "csapat" összetétele változott, de a célunk ugyanaz.
És akkor térjünk vissza a Könyvfalók Klubhoz. A célunk az olvasásra ösztönzés és ennek érdekében létrehoztunk egy Könyvklubot. Bízunk abban, hogy nem csak ösztönzünk majd titeket az adott könyv elolvasására, hanem ahhoz is kedvet kaptok, hogy megosszátok velünk/másokkal a gondolataitokat, véleményeiteket a könyvről.

A Könyvfalók Könyvklub 1 évig fog első ütemben tartani és minden évszaknak lesz egy-egy könyve, melyet igyekszünk minél többen elolvasni és írni róla az oldalon. Tőletek pedig mit szeretnénk? Hogy az adott könyvet ti is olvassátok el, ha van blogotok, akkor írjatok róla a blogotokon, ha nincs, akkor pedig a megadott bejegyzéshez kommenteljetek. Szeretnénk, ha megosztanátok velünk a gondolataitokat, a véleményeiteket. :o)

És nyereményjátékot is szervezünk az eseményhez. Maga a nyeremény egyenlőre titok, de ha ti is igazi könyvfalók vagytok, akkor biztos vagyok abban, hogy örülni fogtok majd a nyereménynek, melyről a titok lehull majd az utolsó turnusban, vagyis a nyári kezdetével. :o)
Mit kell tennetek ahhoz, hogy részt vehessetek a nyereményjátékban?
  • a 4 könyvből legalább 2-t el kell olvasnotok. Ha van blogotok, akkor bejegyzést várunk róla az oldalatokon, ha pedig nincs, akkor a megadott bejegyzésünknél hozzászólást, melyhez a blog esetében a bejegyzésetek linkjét be kell linkelnetek. Őszi turnus idején ez a bejegyzés ez lenne, téli esetében pedig majd a téli, amikor kiderül, hogy mi lesz a téli választott könyvünk majd.
  • kommenteket, bejegyzések linkjeit az adott turnusban, az utolsó nap 24 órájáig fogadjuk csak. Ami utána érkezik, annak természetesen örülünk, de a nyereményjátékban nem fog részt venni.
  • bejegyzés írása esetében hivatkozni kell a Könyvfalók Könyvklubjára az adott turnus fő bejegyzésének linkjével.
  • komment esetén nem fogadunk el 1-2 szavas tetszett/nem tetszett kommenteket, kicsit részletesebb visszajelzéseket várunk. ;o)
  • ha a nyertes 30 napon belül nem válaszol a megkeresésünkre, akkor új nyertest sorsolunk.
  • a játékban csak magyarországi lakcímmel rendelkező játékos vehet részt, ahová postázás esetén postázni tudjuk a nyereményét.

A Könyvklub turnusainak beosztása:

őszi: 2015. szep. 1.- 2015. nov. 30.
téli: 2015. dec. 1.- 2016. feb. 29.
tavaszi: 2016. márc. 1.- 2016. máj. 31.
nyári: 2016. jún. 1.- 2016. aug. 31.

És akkor, hogy az őszi Könyvklub során mely könyv lett a kiválasztott?
Milly Johnson: Őszi románc c. regénye.
Kiadta: Ulpius-ház Könyvkiadó (2014.)
Oldalszám: 510
"Juliet Miller egy viharos válás után új lakásba költözik, és hirdetésben keres társbérlőt. Túl a harmincon nem nagyon bízik benne, hogy talál megfelelő lakótársat. Már feladná a reményt, amikor megjelenik Floz, a szabadúszó reklámszövegíró, és a két nő azonnal összebarátkozik.
Amikor Juliet ikerbátyja, Guy, a félénk, szelíd óriás megismeri Flozt, rögvest fülig belehabarodik. De hiába igyekszik, hogy vonzalmat ébresszen benne, valahogy mindig minden rosszul sül el…
Guy legjobb barátja, Steve már régóta titokban szerelmes Julietbe. Egy átborozott éjszakán az ágyban kötnek ki – ám Steve érzelmekre vágyik. És bonyolítja a dolgot, hogy Julietre felfigyel álmai férfija, Piers…
Ahogy Floz és Juliet barátsága mélyül, Floz a Miller család tagjává válik. Hogyan tudná a javára fordítani ezt a kedvező helyzetet Guy, hogy a nő ne csak a barátot lássa benne, hanem felfedezze az érte lángoló férfit is?
Bonyodalom bonyodalom hátán…"


Várjuk ehhez a bejegyzéshez a kommentjeiteket, a bejegyzéseitek linkjeit 2015. november 30. 24:00-ig. :o) 
Ha bejegyzést írtok, akkor kérünk titeket, hogy erre a bejegyzésre hivatkozzatok a bejegyzésetekben! 

Jó olvasást kívánunk nektek! ;o)


Könyvfalók vélemények:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates