2010. november 14., vasárnap

# romantikus # szórakoztató irodalom

Danielle Steel: A csók

"Egy meleg júniusi napon, az áttáncolt és átpezsgőzött este bűvöletében egy férfi és egy nő limuzinjukban az első félénk csókot váltják. Számukra e pillanatban megszűnt a világ, megállt az idő.
Néhány saroknyira zsúfolt emeletes busz robog a forgalmas londoni utcán.
A limuzin és a busz egyszerre érkezik a kereszteződésbe. Fékcsikorgás, üvegcsörömpölés, a limuzint maga alá temeti a busz iszonyú súlya – hőseink sorsa megpecsételődik.
De ebben a végzetes pillanatban egy hosszú utazás is elkezdődik – utazás a gyógyulás, a hit, a reményteli jövő felé vezető úton.
Danielle Steel ezúttal arról mesél nekünk, milyen kifürkészhetetlen, hosszú utak kezdetét jelentheti egyetlen csók, hogyan változtathatja meg életünket egyetlen tragikus pillanat. Részvétteli regénye azonban mégsem csak az élet törékenységéről szól, hanem sokkal inkább a felszabadító, sorsunkat megváltoztató, testet-lelket gyógyítani képes hatalmáról."


Egy véletlen lépés az életünkben sorsdöntő lehet, ami vagy negatív vagy pozitív irányba viszi a további létünket. Egy-egy ilyen lépés nemcsak ránk, hanem a környezetünkre is hatással lehet.
Azt mondják, hogy a sors kifürkészhetetlen és nem lehet őt kikerülni. Elgondolkoztam már ezen, és felmerült bennem, hogy ez tényleg így van? Tényleg nem lehet a sorsunkon változtatni? Igaz, vannak olyan dolgok az életünkben, ami az addigi életünk szerint nem kellene bekövetkeznie. Az már rajtunk múlik, hogy utána hogyan kezeljük ezt.

Ebben a könyvben 2 ember véletlenül találkozik és ez a találkozás megváltoztatja az életüket. Az, hogy hogyan alakul az életük ezután, a könyv olvasása közben kiderül.


Danielle Steel: A csók
Maecenas Kiadó, 2002
ISBN: 9632030613
363 oldal
Kötés: papír / puha kötés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates