2016. augusztus 1., hétfő

# várható megjelenés

Várható megjelenés 2016. augusztusban

Várható megjelenés 2016. augusztusban.

Várható megjelenés 2016.08.04. Nora Roberts: Megszálltottság

Nora Roberts - MegszállottságNaomi Bowes gyermekkorában egy éjjel titokban apja nyomába szegődik, és azon az éjszakán az ártatlanság számára örökre elvész. Iszonyú dolgokat fed fel azáltal, hogy kiszabadít egy erdei veremben fogva tartott lányt, ezzel hírhedtté téve apját, aki a borzalmas bűnöket elkövette.


Naomi Carson néven sikeres fotóssá válik, és utazásai során egyszer csak rátalál egy olyan helyre, amely rendkívüli módon vonzza - ez azonban több ezer mérföldre van mindentől és mindenkitől, amit és akit addig ismert.



A nő szeretné fenntartani magányos életformáját, Sunrise Cove lakói azonban valami módon folyton elérik, hogy megnyíljon előttük - különösképpen az eltökélt Xander Keaton.

Naomi érzékeli, ahogy sorra leomlanak a maga köré emelt falak, és annak is tudatában van, hogy titkon mindig is arra az életre vágyott, amit ez az új helyzet tálcán kínál neki. De már oly sokszor kellett rádöbbennie, hogy a múlt fenyegető árnya mindenhová követi...



Várható megjelenés 2016.08.08. WM Paul Young: Éva

Wm Paul Young - ÉvaA 22 millió példányban elkelt sikerkönyv, A Viskó szerzőjének új, minden eddiginél felforgatóbb regénye.

John, a Begyűjtő különös helyen él; szigete a világok határán fekszik, egy dimenziók közti redőben.
Egy nap az óceán hatalmas konténert sodor a partra, melyben tizenkét holttest hever. A roncsok közt kutatva John egy fiatal lányra bukkan, aki csodával határos módon túlélte a tragédiát. A sziget Gyógyítói és Tudósai hamarosan felfedezik, hogy a lány genetikai adottságai nem mindennapiak: teste minden egyes sejtjében ott hordozza az egész emberiséget...
Lilly felépülése lázálmokkal és hallucinációkkal terhes, látomásai során Éva, Minden Élők Anyja látogat el hozzá, hogy felfedje előtte az elfeledett igazságot a teremtésről és a bűnbeesésről. Álom és ébrenlét, mitológia és valóság fonódik szorosan egymásba, Lilly pedig ráeszmél, hogy neki is óriási szerepe van az események alakulásában, a tét pedig nem más, mint Ádám és Éva leszármazottainak múltja és jövője.
Az Éva a mindenki által jól ismert teremtéstörténet példátlanul merész újraértelmezése, különleges munka, ami vélhetőleg egész generációkat fog inspirálni.

WM. Paul Young Kanadában született, gyerekkorát viszont Új-Guinea bennszülött törzsei között töltötte misszionárius szüleivel. Kezdetben csupán közeli barátainak és családtagjainak írta történeteit, míg A Viskó (melynek megírásában saját, fiatalkori útkeresése inspirálta) el nem hozta számára a ismertséget. Mindkét eddigi regénye felkerült a New York Times sikerlistájának első helyére. Jelenleg Oregonban él a családjával.

Várható megjelenés 2016.08.10. Kathryn Taylor: A döntés


Kathryn Taylor - A DÖNTÉS"Egy régóta rejtegetett titok és egy súlyos döntés
Ben Sterling önmagának sem igazán tudja megmagyarázni, miért változott meg benne annyi minden, mióta Daringham Hallban lakik. És ennek nem egyedül az az oka, hogy a kelet-angliai birtokon élő családja kedvesen befogadta - noha ő erre a legkevésbé sem számított. Az egyébként józanságáról és fegyelmezettségéről híres amerikai vállalkozót azok az érzések is kibillentik lelki egyensúlyából, amelyeket Kate, a fiatal állatorvosnő ébreszt benne. Nem tudja, higgye-e, hogy jövője van itt, Angliában. Ekkor még nem is sejti, hogy a háttérben egy cselszővő ármánykodik, és hogy éppen Kate lesz az, aki rábírja, gondolja át még egyszer a Daringham Hall-lal kapcsolatban hozott döntését...

A népszerű angol családtörténet, a Darigham Hall-trilógia második része





Várható megjelenés 2016.08.15. EP 1950-2016




"Az augusztus közepén megjelenő kötetben több, mint negyven író, művész, közéleti személy megrendült emlékezése olvasható Esterházy Péterről.
A szerzők között találjuk többek között Balla Zsófiát, Bán Zsófiát, Csányi Vilmost, Csejdy Andrást, Csehy Zoltánt, Cserna Szabó Andrást, Dés Lászlót, Jánossy Lajost, Károlyi Csabát, Kerékgyártó Istvánt, Keresztury Tibort, Kovács Zoltánt, Kuczogi Szilviát, Láng Zsoltot, Paul Lendvait, Lengyel Lászlót, Lengyel Pétert, Makk Károlyt, Markó Bélát, Máté Gábort, Nagy Gabriellát, Péterfy Gergelyt, Radics Viktóriát, Radnóti Sándort, Reményi József Tamást, Sándor Ivánt, Sántha Józsefet, Selyem Zsuzsát, Szilágyi Ákost, Szüts Miklóst, Takács Zsuzsát, Tettamanti Bélát, Can Togay-t, Tóth Krisztinát, Tőzsér Árpádot, Tunyogi Lászlót, Ungváry Tamást, Váradi Júliát, Várszegi Asztrikot, Végel Lászlót, Visky Andrást.

A könyvet Esterházy Péter életét követő, többségükben eddig soha meg nem jelent, több, mint ötven fényképpel illusztráljuk. A fotók között számos dokumentum értékű családi, és közéleti fotó is található." (a Kiadó)


Várható megjelenés 2016.08.22. Mary Balogh: Lánykérés

Mary Balogh - Lánykérés
Lady Muir magányosan sétálgat a tengerparton; óvatosan halad az egyenetlen földsávon, borzongva figyeli a tengert, miközben az életéről gondolkodik. Aztán egyszer csak a meredekebb utat választva elindul a falu felé, a csúszós köveken azonban kificamítja a bokáját. Ekkor váratlanul egy férfi tűnik fel az egyik szikla mögül, hogy a segítségét felajánlva Stanbrook hercegének kastélyába vigye.
Lord Trenthamet a barátai bízták meg azzal a feladattal, hogy találjon magának feleséget a tengerparton, egy hölgyet, akit rangja, vagyona és katonai hőstettei lenyűgöznek, és aki rögtön igent mondana a lánykérésre. De hiszen a part teljesen kietlen, rajta kívül csak kósza sirályok fordulnak meg erre! Most mégis itt egy karcsú, szőke asszony, aki a segítségére szorul.
Véletlen lenne, vagy a sors rendelte így, hogy az ízig-vérig lady és a nyers, szókimondó lord találkozzanak? Két - látszólag - gyökeresen eltérő életfelfogás, ízlés kerül egymással szembe, mégis, ahogy az idő telik, a két ember megismeri egymást, megismeri a másik legmélyebb vágyait, titkait, és talán arra is rádöbben, hogy minden különbözőségük dacára az a bizonyos lánykérés valóban megtörténhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates