2016. március 19., szombat

# Gyereksarok # gyermekirodalom

Gyereksarok 174.

Füzesi Zsuzsa: Vakációs füzet 1. 

 

Mely korosztálynak szól leginkább a Vakációs füzet első része?: nagycsoportos óvodásoknak, kisiskolásoknak remek gyakorló könyvecske. Vannak benne színezős, vonalkövetős, rajz befejezős, párkeresős, stb. feladatok.

Mi az, ami tetszett nekem benne?: minden, a teljes könyvecskével maximálisan elégedett vagyok és csak ajánlani tudom a fenti korosztályú gyerkőcök szüleiknek a figyelmükbe. Jók a feladatok, egyformán vannak bennük könnyűek, nehezebbek.
Szerintem nem én vagyok az egyedüli fiús anyuka, aki elég nehezen tudja rávenni a gyerkőcét, hogy színezzen, rajzoljon. Nos, ezzel a könyvecskével ilyen problémánk nem volt, Gyerkőc örömmel ült le napokon keresztül és végzett el 1-2 feladatot belőle. És az illusztrációk! Imádom Füzesi Zsuzsa rajzait!

Mi az, ami nem tetszett benne?: nincs olyan.

Gyerkőc véleménye a könyvről?: mindennél többet mutat az, hogy örömmel ült le az asztalához és végezte el a kijelölt feladatot. Nem kapkodott, odafigyelt, szépen végezte. Önállóságra nevel, iskola előtt pedig nagyon jó felkészítés arra, hogy be kell fejezni az elkezdett feladatot, nyugodtan és a lehető legjobban. Szerette a könyvecskét és bár soha nem akartam napi 1-2 feladatnál többel terhelni -nehogy megutáltassam már előre vele a tanulást-, saját magától folytatta és akár napi 4-5 feladatot is elvégzett belőle, ahogy kedve tartotta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates