2016. január 10., vasárnap

# romantikus # szórakoztató irodalom

Veréb Emese. A Happy End után

Veréb Emesét a Segítség, már megint egy gyökérrel járok! könyvéről ismerhetjük. Nemrégiben újabb regénye jelent meg A Happy End után címmel.
Elsőre az ember azt gondolhatná, hogy ez az előző történet folytatása, ám nem. Teljesen más szereplők, teljesen más környezet, teljesen más felépítés és koncepció. Kicsit romantikus, kicsit időutazós, természetesen a humor sem hiányozhat belőle, ugyanakkor igencsak elgondolkodtató és komolyabb kérdéskört is feszeget.
Megváltoztatható múlt, elkerülhetjük a sorsunkat? Vagy bármit teszünk, mégis csak bekövetkezik az, aminek be kell következnie?

Hogy miről is van szó?
Kisha Raids egy teljesen átlagos lány. Évekkel ezelőtt balesetet szenvedett, amiben elveszítette emlékei nagy részét. Később valamilyen különös csoda folytán lehetősége adódik újraélni azokat, és ráébred a történtek szomorú okára is.

Kishának tehát - és ezzel remélem nem árulok el nagy titkot - sikerül visszajutnia a múltjába, az elfeledett emlékei közé. Ahogyan újból átéli a mindennapokat, onnantól kezdve, hogy bekerül a kollégiumba, szépen lassan kezd összeállni neki a kép: főleg a nagy szerelméről, aki a jelenében már nincs ott. Vajon miért? Ám a lány akárhogy is küzd, rádöbben: még ha máshogy is következnek be a dolgok, a sorsunkat valóban nem lehet elkerülni.
Fontos szerepet kap még a könyvben a lány barátnője, Avery, illetve El nagyi, aki sajnos már csak a múltban létezik, de meghatározó személy Kisha életében.
Tetszett a történet ötlete, a szereplők, a szituációk, a vége pedig... ez nem lehet igaz, kell, hogy legyen folytatása!

Ezt a könyvet is, akárcsak a "gyökerest", a Colorcom Kiadó adta ki. Vékony, kisbetűs könyvecske, hamar elolvasható. Ajánlom mindenkinek!

A könyv facebook-os oldalát ITT találhatjátok. 
Megrendelhető ezen a linken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates