2015. június 19., péntek

# celeb # gondolat

Oravecz Nóra - 99 léleksimogató gondolat



„Az írás hatalmas erővel bír. Idegenek szívét érintheted meg általa, kitörölheted magadból fájdalmat, színt vihetsz mások életébe.”


Oravecz Nóra közel 75 ezer rajongóját lelkesíti és motiválja nap mint nap a Facebook-oldalán. Blogját hetente közel félmillió ember olvassa, egyes posztjait több ezren lájkolják, bejegyzéseit sok magyar híresség is követi.

Most összegyűjtötte neked 99 legnépszerűbb gondolatát egy gyönyörű kis kötetbe, hogy magaddal vihesd bárhová, ott legyen mindig a kezed ügyében, ha szükséged van rá, és hogy odaajándékozhasd azoknak, akiket szeretsz!



A molyos értékelésem így hangzik:
"Szép csomagolásba burkolt semmi."
És ezt  a véleményt még mindig fenntartom. de! Azért elképesztő és érdekfeszítő, hogy Nóra mitől is vált akkora celebbé, hogy a fülszöveget idézve "közel 75 ezer rajongóját lelkesíti és motiválja nap mint nap a Facebook-oldalán". Mármint most komolyan, csinált egy Facebook oldalt és elkezdett ilyen mérhetetlen nagy okosságokat írni, egymás után hányt szavak káoszát mindenféle jelentéskapcsolat nélkül? Mert ha ezzel könyvkiadást, hírnevet és saját mémet lehet kapni, akkor holnap én is regisztrálok Facebookra (igen, nincs Facebookom, tudom, hogy gáz vagyok) és mindenféle zagyvaságot fogok posztolni. Ja, meg kell egy kalap is.


Na jó, de nem személyeskedni akarok...vagyis de. Mert hogy valaki ennyire ne vegye észre a negatív kritikát, és ennyire nyomassa magát, olyan nincsen. Én nem tudom, mivel vette rá a Libri kiadót, hogy kiadják a könyvét és mindemellett ilyen gyönyörű kiadásban, és lehet, hogy velem van a baj, de én nem tudtam érteni, hogy mit is akar mondani. Nem volt értelme.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates