2015. január 30., péntek

# Elhibázott házsság # erotikus

Jennifer Probst: Elhibázott házsság

Könyvajánló egy olyan regényről, aminek olvasása nélkül sem lett volna egyetlen álmatlan éjszakám sem...


Nem szokásom rosszat írni a könyvekről. Jót vagy semmit. De olykor a kezembe kerülnek olyan darabok is, amelyek nem ajánlok másoknak. Nos, az Elhibázott házasság pontosan ilyen. Jennifer Probst Milliárdosfeleségek című sorozatának harmadik kötete ez. Már az első résszel is meggyűlt a bajom, félbe is hagytam. Azonban a könyvtárban múlt héten rábukkantam a harmadikra, és szerettem volna adni neki még egy esélyt. 
A sztori nem volt rossz, de nem is volt jó. A házasság kierőszakolását, amit a könyv fülszövegében beharangoznak, már alig győztem kivárni. És nem a kíváncsiság hajtott, hanem a remény, hogy hátha... hátha valahogy megmenekül a könyv az olvashatatlanságtól. 
Az olasz családok Amerikában alaphelyzet nagyon tetszik, érdekessé is lehetett volna alakítani, de az írónő nem tette. Sem a férfi sem a női főszereplő nem szerettette meg magát velem. És a házasság is számomra túl simán alakult ahhoz képest, hogy egyikük sem szerette volna a frigyet. A szexjeleneteket is eluntam, szívem szerint átlapoztam volna őket, annyira hidegen hagyott ki mit csinál, és hogyan.
A borító is 5/2-es, nem fogott meg annyira. Így holnap szaladok is vissza vele a könyvtárba, bár lehet hagynom kellene a lapok között egy cetlit, amin az szerepel: ,,INKÁBB TEDD VISSZA!"


Fülszöveg:


A Trükkös házasság után tovább folytatódik a népszerű Milliárdosfeleségek sorozat!



Carina Conte az egyetem elvégzése után Bergamóból az Államokba költözik, hogy besegítsen a bátyjának, Michaelnek, aki Amerika leggyorsabban terjeszkedő pékség-hálózatát irányítja. 
Vannak azonban dolgok, amik nem változnak. Carinát a családja továbbra is kislánynak nézi, és meg akarják szabni minden lépését. Ráadásul három bombázó nővére mellett továbbra is ő a rút kiskacsa. Természetesen Max, a vállalat új vezérigazgatója is levegőnek nézi. 
Legalábbis a lány szerint. Mert valójában csak arról van szó, hogy Max tudja: Carina tabu. Nem kockáztathatja miatta az állását és a barátságát Michaellal. Ámor azonban szokás szerint fittyet hány az emberek terveire... 
Egy konferencián Max és Carina egymásba gabalyodnak. A forró éjszakát követően a hagyománytisztelő olasz család rájuk kényszeríti a házasságot. Maxet teljesen készületlenül éri a dolog, és Carina is dúl-fúl haragjában. Az újdonsült férj hamarosan kénytelen megtapasztalni, hogy a pokol összes ördöge sem ér fel egy olyan nővel, aki nem hajlandó beletörődni a sorsába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates