2014. december 12., péntek

Lakatos Levente: Aktus (ajánló)

Lebilincselő.
Izgalmas.
Szövevényes.
Fordulatos.
Erotikus.

És még sorolhatnám a jelzőket, amelyek bennem sorakoznak Lakatos Levente Aktus című könyve kapcsán. A szerencsések egyike vagyok, akik megjelenés előtt olvashatják a könyvet, és nyakig merültem benne.
A terveim szerint itt most nem egy ajánló, hanem egy bejegyzés, egy kritika szerepelne, viszont hátra van még egy rész a könyvből, és egy átfogó képet szeretnék nektek nyújtani arról, mit is alkotott Levente.
Szóval csak pár nap türelem...
Addig is:

A tragédia, amelyről egyikük sem tehet, mégis az árnyékában kell élniük. A kegyetlen igazság, amely mindkettejüket egyszerre roppanthatja össze. És a visszavonhatatlan ígéret, amely garantálja, hogy találkozásukkor fényderül a titokra. 

Anna, a húszas évei elején járó táncterapeuta életcélja, hogy segítsen sebzett lelkű embertársain. Lélektánc névre keresztelt kurzusának ajtaja mindenki előtt nyitva áll, ám a jóhiszeműségével visszaélnek. Egy este titokzatos fiatal férfi érkezik a foglalkozásra, megjelenése fenekestül felforgatja Anna nyugodt életét. Pedig ekkor még nem is sejti, hogy Richárd súlyos titka az ő múltját, jelenét és jövőjét is alapjaiban írja át. Szenvedélyes kapcsolatuk időzített bomba, amely azonban nem csak egyszer robban…

Laura, a rendőrség kötelékéből frissen kilépett, harmincas évei elején járó gyilkossági nyomozó önmagát és a boldogságot keresi. Felfedezőútján, amelyet a karizmatikus kriminálpszichológus, dr. Lengyel Dávid személye keresztez, egy több évtizedre visszanyúló gyilkossági üggyel szembesül. Laura ismét kénytelen különbséget tenni vélt és valódi vágyai között. Főleg az után, hogy végre találkozik a számára tökéletes férfival…

A dr. Lengyel-sorozat harmadik kötete birtoklási vágyról, bűnről és megbocsátásról szól – szigorúan 18 év feletti olvasóknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates