2011. október 1., szombat

A kérdőív eredménye és a nyertes

A kérdőíves játékunkra 22-en töltöttétek ki a kérdőívünket, amit ezúton is köszönünk.
Ebből egy valaki volt, aki az e-mail címét nem adta meg. A játékszabálynál 2 kritérium szerepelt:
- minden kérdésre válaszoljatok
- és az e-mail címeteket se felejtsétek el.
Végül kiderült, hogy azt nem lehet beazonosítani, ki mely kérdésre milyen választ adott. Az egyik kérdésnél 22 válasz helyett csak 19 érkezett, de ezen átlendültünk a beazonosíthatatlanság miatt, viszont az e-mail cím hiányán már nem, ezért 21 név szerepelt a sorsoláson.
A Random első helyezettje pedig
aida

lett, ezúton is gratulálunk, az Alaska nyomában c. könyvet ő nyerte meg. A teljes listát megnézhetitek ITT.

A kérdőívből kiderült, hogy a kitöltők közül a legtöbben a szórakoztató irodalom műfajába tartozó könyvekről olvasnának szívesebben. Utána jött a romantikus irodalom, majd a gyermek-és ifjúsági irodalom. A legkevesebb szavazat a mangák/képregényekre érkezett.
A szavazók 68%-a egyformán kíváncsi a klasszikusokra és a kortárs irodalomra is.
A rovatok közül a legtöbb szavazatot a várható megjelenések kapta, utána jött az adaptációk, majd pedig a programok és az írók életrajza egyforma szavazatot kapott. A legkevesebb voks a külföldi megjelenésekre érkezett.
A szavazók 86% egyformán kíváncsi a magyar és a külföldi szerzők munkáira.
59% az olyan bejegyzéseket szeretik jobban, ahol a könyv rövid tartalma szerepel és hosszabban a saját gondolatok. 41% a rövid tartalmat rövid saját véleménnyel kiegészítve és csak 1 valaki szavazott arra, hogy nem érdekli a vélemény, csak a könyv tartalma.
A "milyen a jó könyves blog?"-nál olyan kulcsszavak kerültek többször is elő, hogy friss, stílusos, figyelemfelkeltő, sokrétegű, áttekinthető. Fontosnak találták többen is, hogy ne bicskanyitogató stílusban fogalmazzunk, de azért a negatív véleményeket természetesen osszuk meg veletek.
91% fontosnak találta, hogy a személyesebb gondolatok is helyet kapjanak a bejegyzésekben.
64% 2-3 naponta olvasna friss bejegyzést, 18-18% pedig naponta vagy hetente.
64% közepes hosszúságú bejegyzéseket olvas szívesebben és csak 1 valaki szavazott arra, hogy az a jobb, ha minél hosszabb az adott bejegyzés.

Érdekes volt összességében átlátni az egészet, igyekszünk elgondolkodni a válaszokon, az ötleteket megfogadni és figyelembe venni, hogy milyen bejegyzéseket olvasnátok szívesebben. :o) Még egyszer köszönjük mindenkinek, aki kitöltötte és gratulálunk a nyertesnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates