2011. szeptember 2., péntek

Kérdőív + nyereményjáték

Milyen könyvekről olvasnál szívesen? Milyen bejegyzések érdekelnének?
Most ti döntötök! Töltsétek ki a kérdőívet, amiből mi le tudjuk szűrni, hogy milyen bejegyzéseket látnátok itt szívesen és mi díjazzuk a segítségeteket. :o)

A feladat: a képre kattintva eljuttok a kérdőívhez. 9 kis pipálós kérdés, 1 hosszabban kifejthetős lehetőség. A neveteket és az e-mailcímeteket a végén ne felejtsétek el megadni!
A kérdőívek beküldésének határideje szeptember 30-a.

erre a képre kattintva juttok el az oldalra

És hogy mivel honoráljuk a segítségeteket?
A beküldök között egy könyvet sorsolunk ki, íme:

"Első pia
Első balhé
Első csaj
Utolsó szavak
A tizenhat éves Miles Haltert elbűvölik a híres emberek utolsó mondatai és unja otthoni biztonságos életét. A középiskola után rábeszéli szüleit, hogy írassák be egy bentlakásos iskolába, mert abban bízik, ettől talán megváltozik addigi unalmas élete. Itt ismerkedik meg Alaska Younggal, az okos, vicces és halálosan szexi lánnyal, valamint Chippel, az ösztöndíjas zsenivel, aki kollégiumi szobatársa lesz.
Százhuszonnyolc nap alatt Miles élete gyökeresen megváltozik, miközben Alaskát önpusztító viselkedése a végső tragédia felé sodorja.
John Green Alabamában járt bentlakásos iskolába, amely nem sokban különbözött az Alaska nyomában Culver Creekjétől. Az Alaska nyomában az első regénye."


A könyvet a szerencsés nyertesnek országhatáron belül postán juttatjuk el, a postaköltséget mi álljuk. Ha külföldre kell küldeni, akkor a nyertesnek kell a postaköltséget fizetnie előre átutalással.

Sorsolás október elsején. Aznap a nyertes nevét is közzétesszük egy bejegyzésben, de e-mailben is értesítjük.
A sorsoláson csak az vehet részt, aki minden kérdésre válaszolt és megadta a nevét/nicknevét ill. az e-mail címét!

1 megjegyzés:

  1. Itt jelzem, hogy van egy olyan nevünk, ami mellé nem lett odaírva az e-mailcím. "Kriana", ha nem pótlod, akkor nem tudsz részt venni a szavazáson, mert nem tudunk milyen e-mailcímen értesíteni! Kérlek pótold, köszönjük!

    VálaszTörlés

Follow Us @soratemplates