2011. június 29., szerda

# egyéb-hírek-nyereményjátékok-pályázatok-játékok # hírek

Budapesti Nyári Fesztivál 2011

Most, hogy itt nyár, a jó idő, bőven lehet választani a szabadtéri színházi és zenés előadások, koncertek közül. A szabadtéri fesztiválok két fő helyszíne a Margitsziget, illetve a Városmajori Szabadtéri Színpad.
2011-ben is sok érdekes program várja mind a felnőtteket, mind a gyerekeket. A műfajokat tekintve lesz musical, operett-daljáték, vígjáték, próza, koncert, tánc show és gyerekműsorok. És mivel Liszt év van, ezzel kapcsolatban is lesznek komolyzenei hangversenyek - az egyik a "Liszt mindörökké", Vásáry Tamás vezényletében július 27-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon.
Még néhány programot kiemelnék, természetesen olyat, ami könyvekhez kötődik. Júli 1-jén és 2-án a Claude-Michel Schönberg - Alain Boublil: A nyomorultak c. musicalt mutatják be a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, amely, mint tudjuk, Victor Hugo híres műve alapján készült. Vagy, hogy gyerek-előadást is említsek, egy Grimm mese is színpadra kerül, ami nem más, mint Az ördög három arany hajszála (júl. 3. Városmajor.) De lesz Háry János, Jelenetek egy házasságból, Börönd mese, Jövőre veled ugyanitt stb. A programsorozatot egy jazz koncert zárja majd szeptember 3-án.
Részletek a műsorokról, helyszínekről, jegyvásárlásról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates