2011. január 30., vasárnap

# romantikus # szórakoztató irodalom

Fejős Éva: A mexikói

„Galántai Zsófi úgy érzi, célba ért. Sikeres a munkájában, és végre összeköltözhet szerelmével. Aztán jön egy furcsa, szégyenteljes, mégis emlékezetes éjszaka egy messziről jött idegennel, és Zsófi jól felépített élete összeomlik. Mindent hátrahagyva elindul a mexikói után, aki titokzatos jeleket hagy neki szerte a világban… Szerelem? Kalandvágy? Zarándoklat? – vajon mi hajtja a magyar lányt egyre egzotikusabb tájak, egyre veszélyesebb kalandok, és önmaga számára is ismeretlen énje felé?
Mi ad több muníciót a lelkünknek: ha bátran kilépünk megszokott és talán megunt életünkből, vállalva a kockázatot, hogy veszítünk, vagy ha vágyainkat elnyomva éljük mindennapjainkat? Merre vezet az utunk? Hol jobb: útközben vagy „célba érve”? Fejős Éva, aki eddigi négy regényével több mint százezer olvasót hódított meg, ismét új bestsellerrel örvendezteti meg rajongóit. A mexikói krimibe illő izgalmakat és igazi lélektani drámát ígér.”


Nekem ez a könyv már a sokadik Fejős Évás kötet volt (pontosabban a 6.), de azt kell sajnos mondanom, hogy ez tetszett a legkevésbé…. Eddig tetszett az írónő stílusa, nagyon oda voltam a könyveiért, de ez a regénye nagyon nem találta meg nálam azt a szintet, amihez a korábbi könyveivel már hozzászoktam.

Pontosan nem is tudom, hogy mi nem tetszett. Az előző könyveiben a történetek közel álltak hozzám, valósághűnek is mondható. A mexikói című regény története olyan össze-vissza, zavaros volt, hogy nem nagyon tudtam, mit is kezdjek vele…..

Aki korábban olvasta a Fejős Éva könyveiről írt bejegyzéseimet, azt tudhatja, hogy én nagyon szerettem a könyveit, a stílusát. Abban reménykedek, hogy ez csak egy botlás volt (részéről/részemről) és a két közelgő megjelenésű könyve sokkal jobb lesz.

Fejős Éva: A mexikói
Kiadás éve: 2010
Kiadta: Ulpius-ház Könyvkiadó
Oldalszám: 409
A könyv ára: 3499 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates