2010. január 21., csütörtök

# romantikus # szórakoztató irodalom

Fejős Éva: Eper reggelire- Hotel Bali 2.

A Hotel Bali második része, melyről korábban itt írtam egy bejegyzést.

Karácsonyra kaptam meg ezt a könyvet (is).
Nagyon tetszett már az első rész is, de az Eper reggelire is nagyon jó volt. Izgalmakkal és eseményekkel teli ez a könyv is. Élettel teli ez a könyv is, néhány helyzet akár a való életben is megtörténhet.
Egy kis összefoglaló a könyvről:

A Hotel Bali című nagysikerű regény rengeteg kérdést hagyott megválaszolatlanul. Az ott megismert négy barátnő élete immár végérvényesen összefonódott, talányosabb utakon, mint hinnénk. Milyen drámai kihívás elé állítja a sors Szilvit, karrier vagy szerelem a fontosabb Gabi számára, vajon Dóra búcsút int-e Balinak, a földi paradicsomnak az elképzelt boldogság reményében, és legfőképpen, helyrehozható-e a múlt szörnyű tévedése Judit számára, van-e újrakezdés a barátságban és a szerelemben?

Fejős Éva immár negyedik sikerkönyvével jelentkezik, és ezúttal a rajongói által legjobbnak tartott Hotel Bali folytatásával, melyben beavatást nyerünk férjek, szeretők és szerelmek történetébe, bocsánatos és helyrehozhatatlan bűnök, valóra váltott és elszalasztott álmok, életreszóló leckék és szerelmek világába. (Forrás: bookline.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates