2010. január 21., csütörtök

# romantikus # szórakoztató irodalom

Fejős Éva: Csajok- A Vénuszlakók mindennapjai

Karácsonyra kaptam néhány könyvet, ez volt az egyik.

Épp most fejeztem be kb. 5 perce ezt a könyvet. Nagyon jó volt. Alig bírtam letenni. Olyan kár, hogy vége lett. Egyre jobban bírom Fejős Éva könyveit.
Ebben a könyvben 3 nő és 1 férfi igaz barátságáról ír. Olyan párkapcsolati kézikönyvnek is mondható ez a könyv, mert a főszereplők majdnem minden ballépést elkövetnek, amit egy szerelemben el lehet, néha lent vannak érzelmileg a mélyponton, máskor pedig a csúcson vannak. Mint mindenki.
A könyv története aká velünk is megtörténhet az életben.

(Korábban Niki már írt itt erről a könyvről)

Egy kis forrás a bookline.hu-ról erről a könyvről:

Játéknak, internetes szappanoperának indult, de „kinőtte” magát: igazi, fordulatos, élvezetes humorral átszőtt regény lett belőle, az élet sírni-, nevetni- és főleg szeretnivaló dolgairól.
Bár Csajok a címe, valójában a pasikról (is) szól: a női-férfi kapcsolatok, a barátság és az „önmagunkra találás” könyve. Magunkra ismerhetünk a három hősnőben, Hannában, Móniban és Flórában, ahogy helyüket és boldogságukat keresve csetlenek-botlanak az életben. Ismerősek a problémáik, legyen szó akár mellplasztikáról, akár állás- vagy partnerkeresésről, netán lombikbébiprogramról, vagy esetleg „csak” egy kutya elhelyezéséről. A pasik bepillantást nyerhetnek a szigorúan női témákba, megtudhatják, igaz-e: a szó többnyire róluk folyik ezen a Vénusz nevű bolygón… És persze a Csajok párkapcsolati kézikönyvnek sem utolsó, hiszen minden hiba, ballépés felsoroltatik benne, amit egy nő és egy férfi elkövethet a szerelemben. És persze recept is adatik, hogy mindez hogyan tehető jóvá...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates