2009. november 10., kedd

# életmód-nevelés-társadalomtudomány-tudomány

Kismamák nagykönyve - a fogantatástól 3 éves korig


Rengeteg hasznos, kismamáknak szóló könyv van az üzletekben, ám a nemrégiben, a Puedlo Kiadó gondozásában megjelent „Kismamák nagykönyvét” több okból is ajánlom. Egyrészt, mert nem az a csilli-villi, tele képekkel, amerikai, „trendi” babakönyv, hanem magyar, és ami még fontos, hogy orvosok írták. Másrészt különlegessége (ami miatt egyedi a könyvpiacon), hogy nem ragad le szigorúan egy bizonyos szemléletnél: ugyanarról a témáról (pl. egy gyerekbetegség vagy a szülés) olvashatunk hagyományos szemléletben is, és megismerhetjük az alternatív, homeopátiás és fitoterápiás módszereket is - a fogantatástól egészen három éves korig.


Ahogy Dr. Sebő Zsuzsanna, a könyv szerkesztője fogalmazza:

„Az olvasó, aki lehet leendő szülő, nagyszülő, vagy csak érdeklődő … akinek joga van megismerni a különböző szemléletű gondolatokat, és joga van választani ezek közül.”


Végezetül hadd legyek egy kicsit elfogult és személyes. A sok érdekes írást egy négy oldalas fotó-összeállítás tesz színesebbé, és egy aprócska képen egy kendős, cumisüveges, kb fél éves kisleány látható – aki nem más, mint az én Dorkám ☺ (Köszönet Sebő Zsuzsannának, hogy beválogatta a fényképünket!)

3 megjegyzés:

  1. Na ne már, tényleg benne van Dorka! :) Muszáj lesz megkukkantanom a könyvet. Már csak emiatt is. ;)

    VálaszTörlés
  2. Ja, képzeld. Még nyáron küldtem be több fotót, aszonták aug válogatás, szept jelenk meg. Erre semmi, gondoltam, ok, nem került be. Erre múlt héten vagy mikor jött a mail, azt se tudtam, mi van :)
    Amúgy nem is drága könyv, és online is meg lehet rendelni a Libriből. És tényleg jó írások vannak benne!

    VálaszTörlés

Follow Us @soratemplates