2018. december 3., hétfő

# Heti érdekesség rólunk # könyvkiadó

Heti érdekesség rólunk #3 Kedvenc könyvkiadó

Ahogy olvastam a válaszokat megint azt éreztem, hogy beletrafáltam egy újabb kérdésbe. :) Legközelebb próbálok könnyebbet feltenni a tagoknak. :)
Tehát a heti kérdés ami egyben a harmadik: Melyik a kedvenc könyvkiadó?

Könyvesem Niki
Újabb fogós kérdés. :D A múlt heti se volt piskóta, de erre meg főleg nehéz válaszolni, legalábbis nekem. Sokak tudják, hogy mely könyvkiadótól olvasnak leginkább, pár éve én is kapásból tudtam volna rá válaszolni, hogy az az Ulpius vagy a Könyvmolyképző, most egy kicsit nehezebb. Tán amiatt is, mert pár évvel ezelőtt leginkább JA, NA és erotikus történeteket olvastam és ezekben a műfajokban a fent említett két kiadó volt számomra a legjobb (bár az Ulpiusról aztán megváltozott a véleményem, amikor egyre silányabb sztorikat adtak ki). De most nehéz erre a kérdésre válaszolnom és nem is tudok jelenleg, ugyanis nincs olyan műfaj, amit most előszeretettel olvasok. Azt mondanám, hogy mindenevő vagyok. Olvasok mindent és nincs olyan kiadó akiktől az utóbbi időben többet olvastam volna. :)

Zsoldos Ágnes
Erre a kérdésre sokáig egyértelműen a Könyvmolyképző Kiadó lett volna a válaszom, ugyanis nagyon sok könyvem van tőlük. Nekik köszönhetem nagy kedvencemet, a Nyugalom tengerét, de például J. L. Armentrout Luxen-sorozát is. Utóbbinál még én is meglepődtem, mennyire tetszett, mert sajnos nincs mit szépíteni, ez már inkább a fiatalabb korosztálynak szól. Ráadásul alapvetően a sci-fi vonal is távol áll tőlem Mindezek ellenére a sorozat szó szerint beszippantott, alig bírtam letenni a könyveket. A másik kedvenc kiadómmá egyértelműen az Álomgyár lépett elő, ugyanis neki köszönhetőek borsa Brown művei. Az írónő neve nekem már jó ideje a garancia arra, ha bármi megjelenik tőle, el kell olvasnom. Imádom, hogy a műveinek köszönhetően egy teljesen más világba nyerhetek bepillantást (Arab sorozat, Maffia-trilógia). A másik jó pontot a kiadó azzal érte el nálam, hogy elkezdte megjeleníteni Chevy Stevens könyveit, aminek nagyon örültem. Korábban ugyanis olvastam az írónőtől mégpedig a Nincs menekvés című thrillert és nagyon tetszett - az még az Alexandra Kiadónak köszönhetően jelent meg

Börcsök Csilla
A kérdésre nem is tudok válaszolni egyértelműen, így a polcomhoz fordultam segítségért. Kedvenc íróm Fábián Janka műveit a Libri adja ki Jelenleg. A legolvasottabb tinisorozatunkat a  könyvmolyképző készíti. Ez a Zizi naplója sorozat. Gyereksorozatból Alexandra alkotott számunkra értékeset. Ismeretterjesztő irodalmunk pedig Szalaitól van legtöbb. Kiemelni mégsem szeretnék, mert lehet, hogy holnap már teljesen mástól származó műbe szeretek bele.

Gyurcsikné Szentpéteri Regina
Hiába tettem fel ezt a kérdést, nekem sincs kedvenc. Van amit jobban kedvelek, de kimondottan olyan nincs, hogy csak egy kiadótól vásároljak. Szeretem a Könyvmolyképzőt, az Álomgyár kiadót, Európa kiadó és a Twister kiadó is kedveltek számomra. A Maxim kiadó és a 21. század kiadó is remek. Sorolhatnám még, de ezekre mondanám, hogy olvasok róluk. Mindig tudnak valami fantasztikusat adni az olvasóknak.


Nektek van kedvenc kiadótok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates