2018. május 27., vasárnap

# fantasy # horror

ViTa-est és közönségtalálkozó


A sci-fi és fantasy világában az ember nagyon el tud merülni: sokszor annyi különféle jó könyv jön ki, hogy nem is tudja, hova nyúljon. A Könyvhétre pedig még több nagyon jó alkotások jönnek, ezért ebből az alkalomból egy kis beszélgetést is rendezett a Próza Nostra.

A ViTa vagyis Világok Találkozása már egyszer szervezett egy egész napos programot, amelyben több kérdést járhattunk körbe és vitathattunk meg, olyan személyek segítségével, akik tudásukkal valami többet tudtak adni a beszélgetéshez.

A mostani program főként a Könyvhétre való megjelenések köré épül, és megpróbálja tematikusan bemutatni őket. Az első előadásban az Idegenség és elnyomás a kortárs SFF regényekben lesz szó, a második előadás pedig Határátlépések: a tér a kortárs fantasyben kérdéskört boncolgatja. Ezután pedig Veres Attila könyvbemutatója következik, ahol megismerhetjük az Éjféli iskolákat.
A rendezvény helyszíne a CDFŰ Kultúrpince, kapunyitás 18:00-kor, míg az első program kezdete 18:30-kor lesz. A rendezvényről további információ a hivatalos facebook eseménynél, itt találhatsz. Remélem, sokakkal fogok találkozni, mert egy igen érdekes rendezvénynek nézünk elébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates