2016. július 14., csütörtök

# nyereményjáték

Télikrumpligombóc Nyereményjáték!

NYEREMÉNYJÁTÉK


Bloggereink most olvassák Rita Falk Télikrumpligombóc című regényét, mely a Művelt Nép Könyvkiadó gondozásában jelent meg.

Szeretnétek Ti is elolvasni? Itt a remek alkalom!

Egy kis játékkal szeretnénk Nektek kedveskedni, mellyel megnyerhettek a kiadó által felajánlott 1 példányt a regényből, amit a Kiadó fog elpostázni a nyertes részére a nyereményjáték lezárását követően.
A nyertest e-mailben értesítjük.

A lenti Rafflecopter doboz feltételei közül már elég egyet teljesíteni a játékba kerüléshez, azonban minden teljesítés 1 plusz belépés a játékba.
Kérlek vegyétek figyelembe, hogy a játékban kizárólag magyarországi postacímmel rendelkező játékosok vehetnek részt.

A játék időtartama: 2016.07.14. - 2016.08.13.

Jöjjön egy kis kedvcsináló a játékhoz:

Franz Eberhofert, a testestül-lelkestül bajor rendőrt fegyelmi okokból helyezték át a nyüzsgő nagyvárosból csendes kis szülőfalujába, az ugyancsak jellegzetesen bajor Niederkaltenkirchenbe. Élete itt néha túlságosan is nyugodt mederben folydogál, esti járőrözései általában Wolfi kocsmájának pultjánál érnek véget, napközben pedig kedvenc tartózkodási helye süket nagymamájának konyhája, ahol ínycsiklandó ételeket ehet reggeltől estig. Apja, a kiöregedett 68-as lázadó közben vadkendert termeszt a hátsó kertben és folyamatosan Beatlest hallgat, amivel kishíján az őrületbe kergeti a kemény rockot előnyben részesítő fiát. A békés hétköznapokba azonban időnként zavaró események tolakodnak be. Itt van mindjárt a Neuhofer család, amelynek tagjai a legkülönösebb módokat választják az elhalálozásra. Annyira különös módokat, hogy Franz nyomozói szimata feléled és elhatározza, hogy utánanéz egy kicsit a morbid haláleseteknek. Ahogy egyre több gyanús körülményt fedez fel, az ügy is egyre érdekesebbé, ugyanakkor hátborzongatóbbá is válik...
A jó krimik, a jó ételek és a jó humor kedvelőinek - Nagyi hamisítatlan bajor receptjeivel.

Véget ért nyereményjátékunk, köszönjük szépen mind a 276 belépést a játékba! 

A nyertest e-mailban értesítettük:


GRATULÁLUNK!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates