2015. november 1., vasárnap

Várható megjelenések 2015. november



Várható megjelenés 2015. november




Várható megjelenés 2015.11.15 Fábián Janka: Búzavirág



Ha valakit az életednél is jobban szeretsz, akkor kiszolgáltatod magadat a legnagyobb fájdalomnak.

Emíliát már kislányként elbűvöli a színpad varázsa, és az akkoriban még újdonságnak számító mozgókép. Udvarlójával, Vincével még egy amatőr filmet is forgatnak a lány főszereplésével, amellyel kapcsolatban nagyratörő terveik vannak. Ám a Nagy Háború kitörésekor a fiút elviszik katonának, Mimi pedig ápolónőként utazik ki a frontra, hogy megkeresse szerelmét... 

A háború végeztével Mimi mindenét elveszíti: a vőlegényét, az egészségét, még színészi karrierje is derékba törni látszik. A lány azonban nem adja fel - többek közt Vince emlékéért is elhatározza, hogy beteljesíti régi álmukat, és rövid kitérők után Hollywoodban próbál szerencsét. Pálóczy Emília hamarosan Mimi Hamiltonként ünnepelt sztár lesz a kor filmcsillagainak oldalán, de vajon a sikerekben és csillogásban megtalálja-e az elveszített boldogságot? 

Fábián Janka Búzavirág című regényében az Ághfay-kúria újabb nemzedékének sorsát követhetjük végig a huszadik század első évtizedeiben.



Várható megjelenés 2015.11.15 Magos Judit: Kóbor kalandjaim+gazdálkodj okosan! Társasjáték



Demény, az első számú magyar celEbvizsla, egyben a legsikeresebb négylábú író és véleményvezér felfedi izgalmakban bővelkedő korai kalandjait, melyek a boldog, gazdis élethez vezettek. Töpihalomnyi filozofikus kérdésre keresi és persze meg is adja a választ:
Kutya-e a vizsla? Létezik a Kóborok Köztársasága? Van menekvés a macskamaffia elől? Hogyan mentsd a májadat, ha liba vagy? És természetesen a legfontosabb: van-e szerelem a kukaborogatás árnyékában?
Kalandos road movie kutyaszemmel!
Imádni fogod. ALAP.
,,Szerintem egy szava sem igaz! A menő csajok nem állnak szóba az olyanokkal, mint Demény!"
Fifike, Az Eb Csont Modellügynökség címlaplánya

,,Botrány a macskákat ilyen szörnyetegnek tüntetni fel. Ez a gyűlöletszító kutyamédia uszítása! Ffff."
Micó, macskajogi aktivista

,,Végre valaki, aki le meri írni, mi történik az utcákon! Ideje, hogy a kétlábúak felfigyeljenek ránk!"
Blöki, a Gazdi Nélkül című kóbor kiadvány főszerkesztője

GAZDÁSODJ OKOSAN! társasjáték
Deményista kalandjáték a felelős gazdinevelésért

Ki ne akarna gazdivá válni? 
Fogadj örökbe egy négylábút, és juttasd el a kanapéra! Sok a kóbor eb, kevés az otthon, nagy küzdelem várható! Használd a tudásod, a stratégiai érzéked és a szerencsét, hogy te legyél az, akinek a kutyusa elsőként elhever a Boldog Gazdás Kanapén!

Célba jutós, kitolós, felelős kutyatartásra nevelő társasjáték 2-6 fő részére, 8-99+ éves korig.

A játék elemei
1 db játékmező, maga az élet a menhelytől a kanapéig. 
6 db játékoskorong, ebek minden színben és formában, persze egy sem vizsla. 
32 db töpikártya, mert a gazdássághoz kell egy kis útmutatás. 
32 db kvízkártya, mert lehetőleg legyél okosabb, mint a kutyád! 
1 db dobókocka, hogy a szerencse is belemancsoljon a játék menetébe! 

A játék célja 
Legyél 'zupergazdi! Érj elsőként célba, és juttasd a kutyád a jól megérdemelt kanapéra!



Várható megjelenés 2015.11.18. Stephen King: Aki kapja, marja


A Mr. Mercedes-ben bemutatkozó hősök eklektikus hármasának főszereplésével itt a mesteri, lélegzetelállító folytatás egy olvasóról, aki túlzásba viszi a rögeszmés rajongást egy emberkerülő íróért.
"Ébresztő, géniusz!" - így kezdődik Stephen King letehetetlen új regénye egy bosszúvágyó olvasóról. Az ébresztő John Rothsteinnek, az ikonikus írózseninek szól, aki megteremtette az imádott és világhírű Jimmy Goldot, de többé már nem publikál. Morris Bellamy pedig őrjöng, nemcsak Rothstein hallgatása miatt, hanem azért is, mert a nonkonformista Jimmy Gold eladta magát a karrierért a reklámszakmában. Morris megöli Rothsteint, és igen, a pénzt is kipakolja a széfjéből, de az igazi kincset azok a noteszok jelentik, amelyekben lehet még legalább egy Gold-regény.
Alighogy elrejti a pénzt és a noteszokat, Morrist nemi erőszakért bevágják egy szigorított fegyházba. Évtizedekkel később egy Peter Saubers nevű kamasz, akinek az apja súlyosan megsérült a Mr. Mercedes-merényletben, megtalálja a kincset, úgyhogy a Bill Hodges-féle csapatnak most Pete-et és családját kell megvédenie az egyre eszelősebb és vérszomjasabb Morristól, aki harmincöt év után kiszabadult, és követeli vissza a noteszait meg a pénzét.

King a Tortúra óta nem foglalkozott az olvasóval, aki addig bálványozza az írót, amíg baj nem lesz belőle. Az Aki kapja, marja nemcsak vérfagyasztó, bravúros krimi, de azt is bemutatja, hogyan formálja az irodalom az életet - jól vagy rosszul, most és mindörökké.

Fordította: Bihari György




Várható megjelenés 2015.11.25 Lakatos Levente: Szeress jobban




Barbara öt esztendeje megjárta a poklot. Az akkor tizenhét éves, mindent a pillanat szépsége alá rendelő lányt megkísérelték eltenni láb alól. Barbit a lehetőségek városáig, New Yorkig üldözi a múltja, ott igyekszik új életet kezdeni, tervei azonban sorra kudarcba fulladnak. A huszonéves lány vaskos hazugságokba burkolózva él, mígnem egy baljós éjszakán találkozik egy titokzatos, még nálánál is súlyosabb lelki terhet hurcoló férfival. Vajon sikerül megmenteniük egymást a sötétségtől?
Krisz öt éve tartó, tökéletesen gondtalannak hitt párkapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A kiábrándult fiú New Yorkba menekül, hogy tisztázza felkavart érzéseit. Éppen amikor a háta közepére sem kívánja a társaságot, a sors összehozza egy agyontetovált, illegális küzdősportot űző férfival. A titkoktól kemény álca azonban nagyon is sebezhető szívet takar, amely most könnyen megrepedhet...
Barbibébi története öt évvel az első kalandot követően folytatódik! Mennyit változik az ember a felnőttkor küszöbét átlépve? Hogyan találunk valódi önmagunkra, pontosabban arra a személyre, akit majd néhány év múltán ismét átértékelhetünk? Áldozni kell-e a harmóniáért, és utóbbi egyenlő-e a boldogsággal? A legtisztább tükröt önmaguknak állíthatjuk, a kérdés, hogy van-e bátorságunk belepillantani.



Várható megjelenés 2015.11.30 Anna Banks: Triton (Szirénia öröksége 2.)



Emma éppen most jött rá, hogy édesanyja egy réges régen eltűnt Poszeidón hercegnő, és az a tény megrengeti identitását. Félvérként az emberi világban különcnek és bogarasnak tartják, a Szirének között pedig utálat tárgya, ugyanis törvényeik szerint a félvérek által megérdemelt sors a halál. 
Ha még ez nem lenne elég gond, édesanyja feltűnése a Szirének világában egymás ellen fordítja a két királyságot, Poszeidónt és Tritont. Vajon Emmának most mit kellene tennie? Teljesítse Galen kérését, azaz legyen biztonságban és reménykedjen a legjobbakban? Avagy érdemes lenne felvállalnia önmaga felfedésének kockázatát- és az ajándékáét-, olyan emberek életét mentve meg így, akiket sosem ismert?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates