2015. július 2., csütörtök

Várható megjelenések 2015. július


Várható megjelenés 2015. július



Várható megjelenés 2015.07.01.: Marc Pastor - Barcelona árnyai


Barcelona utcáit egy rém tartja rettegésben. Gyerekek tűnnek el nyomtalanul a koszos és sötét sikátorokban. Talán maga az ördög bújik meg az árnyak között, ő csábítja magához az ártatlanokat.
A rendőrség tehetetlen és közömbös. Moisés Corvo felügyelő azonban eltökéli, hogy véget vet a gaztetteknek, és megbüntetni elkövetőjüket. Nyomozása nemcsak versenyfutás az idővel, de valóságos ördögűzés is: végig kell járnia a katalán főváros nyomornegyedeit, luxusbordélyait, a fényűző kaszinók és gyomorforgató kanálisok világát.


Amikor a valóság napvilágra kerül..., az mindennél elborzasztóbb.


Mark Pastor elismert bűnügyi szakértő, több sikerkönyv szerzője. A Barcelona árnyai megtörtént eseményeken alapul, a benne megidézett sorozatgyilkos valódi kiléte és motivációja a mai napig izgalomban tartja a közvéleményt. Kritikusai szerint Pastor regénye a Helyszínelők és a Hasfelmetsző találkozása Barcelonában.


Várható megjelenés 2015.07.01.: Jennifer Probst - Keresd a tökéletest


Az egyre népszerűbb házasságközvetítő remekül működik Verilyben, és Kennedy Ash hihetetlenül eredményesen végzi munkáját. Álomrandikat szervez, keze között még a legfélénkebb ügyfelek is kivirulnak, és sosem retten vissza a nehézségektől még akkor sem, amikor jelentkezik nála Nate Ellison Raymond Dunkle, aki atomtudós és mérhetetlenül ellenszenves ember. Kennedy megfogadja, hogy átformálja ezt a szörnyeteget, és a férfiból lesz a legjobb parti Verilyben. Bár Kennedy magabiztosságot és szexuális vonzerőt sugároz, zavaros múltja miatt tele van bizonytalansággal. Amikor rájön, hogy benne és Nate-ben rengeteg a közös, és tökéletes párt alkothatnának, vajon képes-e hallgatni a szívére? Vagy félelmei miatt a partvonalra kényszerül, és onnan kell figyelnie, hogy Nate megtalálja a szerelmet valaki mással?






Várható megjelenés 2015.07.03.: Colleen Hoover - Reményvesztett



"Colleen Hoover, New York Times sikerlistás szerző valósággal megbabonázta olvasóit a Hopeless-szel. A történet egy hányatott sorsú lányról, Skyról szól, aki összetalálkozik rég elvesztett gyermekkori barátjával, Dean Holderrel. A fiú segít a sokkoló családi múlt feltárásában, így Sky végre elcsitíthatja magában a mély sebet hagyó emlékeket és érzéseket.A Hopeless Sky szemszögéből mutatta be az eseményeket, a Losing Hope pedig bepillantást enged Dean Holder történetébe, akit régóta kísért a kislány elvesztése. Úgy érzi, kudarcot vallott, amiért nem tudta őt megmenteni. Holder életét beárnyékolja a megbánás és a bűntudat. Sohasem hagyott fel Sky keresésével, mert úgy érzi: ha megtalálná, tovább tudna lépni végre. Arra viszont nem számított, hogy a találkozás pillanata még kínzóbb fájdalmat hoz.
Holder a Losing Hope-ban meséli el, hogy a tizenhárom évvel korábbi események miként hatottak az ő és családja életére, s hogyan lett magányos küldetés számára a lány megmentése. A végleges gyógyulást azonban csak a Sky iránt érzett szerelem hozhatja el...

Várható megjelenés 2015.07.03.: Richard Castle - Dermesztő hőség


A New York-i rendőrség gyilkossági nyomozója, Nikki Heat egy azonosítatlan, halálra késelt nőt talál legújabb gyilkossági helyszínén, akit egy bőröndbe tuszkolva hagytak Manhattan utcáin. Nikki teljesen megdöbben, mikor rájön, hogy ez a gyilkosság saját édesanyja megoldatlan halálához köthető. Oldalán szerelmével és partnerével, a menő újságíró Jameson Rookal, Heat mindent megtesz, hogy megoldja a bőröndbe rejtett holttest ügyét, miközben anyja rejtélyes múltjával is szembe kell néznie.Miközben folyamatos veszéllyel néz szembe, ahogy valaki az ő életére is tör, Nikki fájdalmas családi titkokra derít fényt, felfedi anyja titkos életét, és saját múltját is újra kell értékelnie. Küldetése Manhattan sikátoraiból Párizs sugárútjaira vezérli Nikkit és Rookot, hogy elkapjanak egy könyörtelen gyilkost. De vajon most, hogy édesanyja esete váratlanul is előtérbe került, képes lesz-e Nikki megoldani azt a sötét rejtélyt, ami már egy évtizede kísérti?



Várható megjelenés 2015.07.15.: Maya Banks - Rajongás (Mámor trilógia 2. )



Három vonzó, gazdag, sikeres férfi, akik igazán egyben hasonlóak: a féktelen erotikus szenvedély irányítja életüket. Az ő történetük szálait gombolyítja, szövi rafináltan tovább Maya Banks a romantikus – erotikus irodalom népszerű szerzője.


A második kötetnek Jace a főszereplője. Jace, Gabe és Ash nem csak barátok és üzlettársak, de még a nők is közösek az életükben. Aztán feltűnik a színen Bethany, és ettől kezdve sok minden megváltozik. Jace eddig ismeretlen érzéseket fedez fel magában, idővel kötődni kezd a különleges lányhoz. Eleinte nem szívesen ismeri be, de soha nem tapasztalt kínokat okoz számára a mardosó féltékenység. És többé nem akar osztozni Bethanyn senkivel. Végül kész hátat fordítani akár a legjobb barátjának is, ha az a tét, hogy a lány egyedül az övé lehessen…


A műfaj kedvelői most sem nem fognak csalódni, hiszen a fantáziadús erotika és a férfi-női természet mélységes ismerete jellemzi a trilógia második darabját is.



Várható megjelenés 2015.07.28.: Nicholas Sparks - Eltékozolt évek



Wilson Lewis egy átlagos augusztusi napon, miután hazaért a munkából, mit sem értve figyeli felesége csalódott arcát. Hiába próbálkozik: talán fodrásznál volt az asszony, talán valami felbosszantotta; nem jön rá, mi lehet az oka. És azt sem tudja mire vélni, amikor lefekvéskor Jane sírva fakad.Wilson megfeledkezett a házassági évfordulójukról. A huszonkilencedikről.
És ezzel egy olyan úton találja magát, ahol azelőtt még nem járt, az első tétova lépéseket újabbak követik; a tét a házassága. Ahogy végiggondolja eddigi életüket, látja a küzdelmes éveket, az otthonteremtés, a gyereknevelés nehézségeit, a szükségszerű eltávolodásukat, de felrémlik előtte a kezdet is, amikor a zuhogó esőben belefeledkezve gyönyörködött a majd harminc évvel ezelőtti Jane arcában. Wilson talán már nem is emlékszik, hogyan kell egy nő szívét meghódítani, de most, ha meg akarja menteni a házasságát, nincs más választása.
Nicholas Sparks megható regényében ismét a szerelem mindenhatóságáról ír - a Szerelmünk lapjai című könyvéből ismert Noah Calhoun és családja életét továbbszőve -, arról, hogy ha igazán akarjuk, sosem késő megváltoztatnunk a sorsunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates