2015. március 5., csütörtök

# hazáig jöttek

Hazáig jöttek velünk februárban

kritta: személy szerint hatalmas túlzásba estem februárban, rengeteg könyvet kaptam, vettem, cseréltem stb.  Szerintem ez lesz az idei évben a LEG hónapom.

Diane Pearson: CsárdásLouis Lucien Rogger: Három csepp vérEsmahan Aykol: Boszporusz HotelJanet Evanovich: Három dílerKiera Cass: The Selection Stories – Párválasztó történetekKiera Cass: The One – Az IgaziKiera Cass: The Elite – Az ElitStephanie Perkins: Lola és a szomszéd srácLeiner Laura: KéstélJenny Han: The Summer I Turned Pretty – A nyár, amikor megszépültemKelly Oram: Szívzűrterápia strébereknekElizabeth Chadwick: A legnagyobb lovagKordos Szabolcs: Eszem-iszom, HungaryJamie McGuire: Gyönyörű sorscsapásColleen Hoover: Hopeless – ReménytelenAlyson Noël: Lúzerek és bálkirálynőkGerald Durrell: Állatkert a poggyászombanAlex Flinn: A Kiss in Time – Csók, pont jókorAlan Titchmarsh: SzellemjárásDarren Shan: Rémségek CirkuszaCarina Bartsch: Cseresznyepiros nyárRachel Hawkins: Hex HallAbby Clements: Vivien Mennyei FagylaltozójaSteve Berry: A harmadik titokBen Aaronovitch: London folyóiJulia Quinn: Esküvő leszKemese Fanni: A napszemű Pippa KennJ. K. Rowling: Átmeneti üresedésRéti László: A hasonmásAnna Sheehan: A Long, Long Sleep – Hosszú álomCatherine Fisher: IncarceronRobert Galbraith: KakukkszóR. Kelényi Angelika: Negyven felé pártában – nőcik a pácban

Hát igen, így megnézve, huha nem normális mennyiség, de ebben volt recenzió, saját vásárlás(e-book, hagyományos) csere (rukkola, moly) és ajándék is. Sőt egy kedves rukkolás boríték egyszerre több könyvet is rejtett. Szóval egész évre el vagyok látva könyvekkel, szerintem az elkövetkezendő 5-6 vagy sok hónapban nem fogok beszerezni könyvet (vagyis csak mértékkel), mert ezeket el is kellene valamikor olvasni és nem szeretném, hogy a polcon porosodjanak.
Nem csoda, hogy a Moly-on tagja vagyok a Mániákus könyvásárlók- nemegészenanonim klubjának. :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates