2015. február 14., szombat

# Gyereksarok

Gyereksarok 117.

Kicsik, bundásak ÉS Nagyon agyafúrtak. Melyik gyerek ne Szeretne a mosómedvéket?



                                  

A Bélelt Bunda Banda tagjai igazi Rafinált kis mosómedvék, Akik vicces ÉS Izgalmas kalandokba keverik magukat. AZ ELSŐ kötetben Egy rosszul elsült csíny UTÁN menekülniük Kell ÉS Maris a nagyvárosi forgatagban találják magukat, emiatt szem Nem Marad szárazon, csak éppen Jelen esetben a nevetéstől köd könnybe lábadni a Szemünk.  

A bandatagok: Sebesmancs, Lufi, Döme, Pepito, hát Nem édes nevek?

A könyv fejezetekre tagolt, emiatt esti mesének van kiválóan alkalmas. Mi lefekvéskor a kisfiammal 1-2 fejezetet olvastunk el ÉS Szinte En a vártam estéről Estére that km köd történni ÉS Hogyan kecmeregnek ki a csávából kis barátaink. Egy modern mese, amitől Nem kell féltenünk a gyerekeket, akkor SEM ha Egyedül olvassák a könyvet. Nem durva, ellenszavazat nélkül bántó, hanem vicces ÉS AZ Még összetartás értékét is közvetíti a gyerekek felé. Tehát ne féljünk attól, HOGY Egy rabló bandával kerül szembe a Gyermekünk, MERT a Bélelt Bunda Banda Nem mosómedve Gengszterek gyülekezete. 

Szerintem IDEÁLIS Az olvasás rejtelmeivel ismerkedő gyerkőcöknek, de a nagyobbak, sot MEG A Szülők van Jól szórakozhatnak a Bélelt Bunda Banda tagjain. 

A borítója pedig Jópofa, szerettem. A könyvben fellelhető rajzok is igazán bájosak ÉS viccesek, Remek kiegészítői Voltak a történetnek. 

A megcélzott Korosztály: 6-12 Éves


Tartalom:

A Bélelt Bunda Banda tagjai a város legvagányabb mosómedvéi. De életük legnagyobb, legvakmerőbb akciója Nem egészen ugy Alakul, AHOGY elképzelték. Menthetik AZ irhájukat! A négy pórul Jart kis állat útnak Indul, belevetik magukat a nyüzsgő város forgatagába. Hogyan végződik EZ a kalandjuk? Megtudhatod, ha elolvasod a Négy jó barát izgalmakkal teli ÉS Nagyon-Nagyon-Nagyon vicces történetét.










Már elérhető a sorozat Második része van, AMI ismételten Remek szórakozást kínál.


A Bélelt Bunda Banda, azaz a környék Négy legvagányabb mosómedvéje Egy Fagyos téli reggelen Újabb portyára Indul Totó bá boltjába. A Sok Finom falattal kecsegtető akció azonban rejtélyes OKOK miatt félbeszakad. A falu lakóinak életét ÉS fenekestül felforgatja néhány érthetetlen Esemény. A kis mosómedvék sötét titkot szimatolnak a háttérben, ezért a Rejtélyek nyomába erednek. Tarts velük te is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates