2014. június 11., szerda

# Kíváncsi Szerda

Kíváncsi szerda 86.

forrás: famakonyv.hu
A könyves boltok szerelmese vagyok. Jártamban-keltem sokszor betértem csak nézelődni és beszippantani a semmivel sem összehasonlítható illatot. Volt olyan, hogy a vonatra való várakozási időt ütöttem el azzal, hogy a frissen megjelent könyveket böngésztem. Rátok mennyire jellemző ez vagy csak célirányosan mentek könyvesboltba?

koalány: Én is nagyon szeretem a könyvesboltokat, az illatot, velem is előfordult már, hogy "csak úgy" nézelődni, olvasgatni mentem be. Sajnos mostanában kevesebb időm van és inkább célirányosan megyek vásárolni, de mindig jó érzés betérni egy-egy ilyen helyre, valahogy varázsuk van.

Törpilla: Mártihoz hasonlóan sokszor én is vonatra várva megnézem a könyveket.  Régebben keveset jártam könyvesboltba, mert vagy megrendeltem a könyvet a netről vagy elment a könyvtárba. Mostanában viszont ha könyves bolt közelébe járok, akkor "csak úgy" betérek én is. Ilyenkor felfigyelek 1-2 könyvre, hazaérve utánanézek. Ha tetszik, megveszem. :-)

Félcsi: Én imádom a könyvesboltokat. A könyvvel kapcsolatos helyek a kedvenceim, így a könyvtárak, antikváriumok, sőt még az élelmiszerboltok könyves polcai is. Általában nem céltudatosan közelítem meg a helyet. Legtöbb esetben neten vásárolok a kedvezmények miatt, viszont előtte szeretem jól "megszaglászni" a kiszemelt könyvet. Persze, ha betévedek a boltba, akkor az esetek nagy százalékában nem jövök ki üres kézzel, ahogy gondolom a sorstársaim sem. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates