2014. február 10., hétfő

# erotikus # felnőtt irodalom

Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét

Harc a szerelemért #1

Mire számítottam, amikor kézbe vettem a könyvet? Sok erotikus jelenetre, gyenge karakterábrázolásra, cselekmény nélküliségre (hacsak nem az ágyról van szó) és ennyi.
Mit kaptam? Igazából ezeket, de mégsem úgy, hogy a falhoz akarjam vágni a könyvet.

A szereplőkről lényegében semmi sem maradt meg bennem. Fogalmam sincs már, hogy nézett ki a csaj, csak azt tudom, hogy olyan ügyetlen, hogy az már hihetetlen, és a történet kezdetén nincs tisztában azzal, mennyire szexi is. A pasiról meg csak annyi, hogy Mohikános haja van (fogalmam sincs, az milyen), izmos, tetkós, szexi "állat", oszt annyi.
A cselekmény? Reid MMA harcos (erről se tudtam semmit), aki lesérül, a gyógytornásza pedig nem más lesz, mint gyerekkori barátjának a húga, Lucie.
Nos, Lucie odáig van az egyik kollégájáért, de persze gyerekkorában Reid-ért volt oda. Szóval a két fiatal találkozik, kötnek amolyan egyességet: Lucie hipergyorsan helyrehozza Reid sérülését, hogy újra harcolni tudjon, ő meg segít a lánynak, hogy elcsábíthassa a másik pasit.
A lecke el is kezdődik, a vége persze nem az lesz, aminek indult az egész. ...

Láthatjátok, nem egy gubancos történet, az már más tészta, fel nem tudom fogni, hogy mehet bele valaki egy ilyen szituba, ez magas nekem. Na de ugyebár könyvekben és filmekben minden előfordulhat, csak épp a valóság néha más. Bár kiakadni se akadhatok ki, mert olvastam már álházasságról, áljárásról, miért ne lehetne szó, tanításról is akkor?

Milyen is az Elcsábítani Hamupipőkét? Egyfelől egy gyenge történet, karakterábrázolás siralmas, de mégis szimpik a szereplők; másfelől meg pont olyan, amilyen történeteket megszokhattunk az Ulpius kiadásában, ebben a műfajban. Vagyis erotika-erotika, aztán ennyi. Lényegében kellemes olvasmány, de természetesen nem fogja megváltani a Világot. Pár kellemesebb óra, és utána pár perc múlva, már azt se tudjuk miről is olvastunk, csak tudjuk, hogy kellemes volt avagy sem. ;o)
________________
Eredeti címe: Seducing Cinderella (2012.)
Kiadta: Ulpius-ház Könyvkiadó (2013.)
Oldalszám: 316
Sorozat: Harc a szerelemért #1
Ára: 3499
Forrás: kölcsön kapott
Értékelésem:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates