2010. október 25., hétfő

# romantikus # szórakoztató irodalom

Danielle Steel: Öt nap Párizsban

"Peter Haskell a Wilson-Donovan Gyógyszergyár első embere. Életének két pillére a munka és a család.
Olivia Thatcher minden erejével szenátor férje karrierjének építésén fáradozik.
A két ember életútja Párizsban metszi egymást. A véletlen találkozás mámora, az öt együtt eltöltött nap gyorsan elszáll; mindketten visszatérnek az otthoni hétköznapok taposómalmába. Ám az öt csodálatos párizsi nap kitörölhetetlenül mély nyomot hagy lelkükben: szenvedélyes szerelmük olyan kihívás, amely életük menetében sorsdöntő fordulatot idéz elő. Engedelmeskedhetnek-e érzelmeik parancsának? Erre a kérdésre válaszol ez a szép és sodró történet.
Danielle Steel legújabb regényének akár mi is főszereplői lehetnénk. Hiszen megtörténhetne, hogy egy véletlen találkozás válaszútra kényszerít bennünket is. A világhírű amerikai szerzőnő regénye a becsület, a kötelességtudat és a szerelem, a remény, az újrakezdés nagy konfliktusának szép példázata."

Ezen rövid ismertető minden lényeges információt kiemelt.

Olivia és Peter olyan pillanatban találkozik, amikor egyikőjük sem hagyhatja fel az addigi életét, hiába jött létre köztük a kölcsönös vonzalom.
Párizsban találkoztak, a fények és a szerelem városában...
Öt szép napot töltenek egymás társaságában, amiután nagyon nehéz az elválás... Sok kérdés feltevődik köztük: legyen-e folytatás? Megéri-e felrúgni az addigi életet? Erős-e annyira ez az új szerelem annyira, hogy örökre kitartson?

Ezeket a kérdéseket mi is feltehetnénk, mert ez a történet akár velünk, hétköznapi emberekkel is megtörténhet.
Nagyon nehéz döntés szerintem egy biztos dolgot otthagyni egy bizonytalan dologért... Honnan lehet tudni, hogy ez az új szerelem jobb lesz-e, mint ami most van/volt? Megéri-e kockáztatni? Az tény és való, hogy egy ilyen helyzetben nagyon sok mindent kell mérlegelni.

"Soha ne add fel a reményt, és szedd össze a bátorságodat, hogy újra szerethess!"
d.s.

Danielle Steel: Öt nap Párizsban
Maecenas Kiadó, 1996
ISBN: 9638543574
308 oldal
Kötés: papír / puha kötés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates