2010. október 23., szombat

# romantikus # szórakoztató irodalom

Danielle Steel: A birtok

"Három egykori iskolatárs készülődik a wyomingi hegyek közé, közös vakációra. Látszólag a tenyerén hordozza őket az élet. Mary Stuart eszményi anya és háziasszony, gazdag és híres ügyvéd felesége; Zoe nagyszerű orvosnő; Tanya pedig világsztár énekesnő. Igazából azonban valamennyien szerencsétlenek. Mary Stuart öngyilkos fiát és tönkrement házasságát gyászolja. Zoe egyik betege kezelése közben saját magát fertőzi meg AIDS-szel, és éppen a halálos betegség árnyékában találkozik a férfival, aki méltó társa lehetett volna. Tanya ismét válik, mert harmadik férje is hitványnak bizonyult. A fenséges wyomingi környezet, a csodálatos hegyek és egymás iránti szeretetük segíti őket magánéletük zsákutcájából."

Három különböző nő, három külömböző élet, baj, gond.... Mégis van bennük közös: a barátság, ami átsegítheti őket a problémákon.

Hiába gazdag valaki, neki is lehet ugyanúgy problémája, mint a szegénynek... Igaz, azt mondják, a pénz boldogít, de nem minden esetben.... A gazdagság árnyoldalában ott van a házasság megromlása, a család szétesése... Míg a szegények a bajban összetartanak, nekik a pénz az életük boldogulásához kell, ahhoz, hogy meg tudjanak élni.

A sztár világnak is megvannak a hátulütői: sokan nem a sztár személye miatt akarnak kapcsolatba kerülni vele, hanem ki akarják használni a helyzetét, az általa nyújtott lehetőségeket, népszerűségeket. Nehéz lehet kiszúrni azokat, akiket tényleg érdekel maga az ember is...

Az orvosok között akadnak olyanok, akik nehezen tudják elkülöníteni az érzelmeiket a betegektől és maguk is áldozatok lehetnek.

A történet hétköznapi, bármikor megeshet bármikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates