2020. szeptember 23., szerda

# erotikus # könyvértékelés

L. Marie Adeline - S.E.C.R.E.T 1. - A titkos társaság

 


Férje ​halála óta Cassie Robichaud magányosan és szomorúan tölti mindennapjait. Napközben felszolgálóként dolgozik a New Orleans-i Café Rose-ban, esténként pedig egyedül tér haza üres lakásába. Ám az élete örökre megváltozik, amikor a kezébe kerül egy különös kis jegyzetfüzet, amit egy titokzatos nő felejtett a kávézóban. Egyre jobban magával ragadják a füzet lapjain rejtőző szókimondó vallomások, és a notesz végül elvezeti a S.E.C.R.E.T. nevű különös társasághoz, amelynek célja, hogy valóra váltsa a nők legtitkosabb erotikus fantáziáit.
Cassie hamarosan egy izgalmas utazás kellős közepén találja magát. Tíz mámorító kaland vár rá szívdöglesztő férfiakkal, akik felébresztik benne a szenvedélyt, és olyan élményekkel ajándékozzák meg, amilyenekben sosem volt része korábban. Az átéltek hatására egyre felszabadultabbá és magabiztosabbá válik, és végre arra is el tudja szánni magát, hogy igazán élni kezdjen.
Mámorító, felszabadító és szenvedélyes. A S.E.C.R.E.T. egy olyan világot tár fel előtted, ahol a legtitkosabb fantáziáid is valóra válnak!

 

Ennek a sorozatnak a 2. részét (ami már csak arra vár, hogy elolvassam) még együtt vettük meg Tündéri kolléganőmmel. Pontosan ő megvette, én meg közben hevesen bólogattam, hogy jó vétel lesz. :D
De mielőtt belekezdtem, nyilván az első részt akartam elolvasni. :)

Fura érzéseim vannak ezzel a könyvvel kapcsolatban. Pikáns, de nem túl erotikus, és nem is kifejezetten az a nagyon romantikus könyv. Inkább azt mondanám, hogy mindenből van benne egy kicsi.

A történet röviden:

Főszereplőnk Cassie nagyon fiatalon, 29 éves korában megözvegyül. Nem volt tökéletes a házassága, és túl nagy tapasztalata sem volt a férfiakkal. A férje volt ugyanis az egyetlen férfi az életében. A halála után egyhangúvá vált az élete. Munkába ment, onnan haza, majd másnap ismét munkába. Nem járt társaságba, nem ismerkedett férfiakkal. Egy véletlen folytán a kávézóban ahol dolgozott, az egyik törzsvendég otthagyott egy féltve őrzött noteszt. Cassie kíváncsisága erősebb volt, mint ő maga, ezért beleolvasott, és ezzel el is indul az események sorozata. Így találkozott a S.E.C.R.E.T. - tel. Ez egy olyan társaság, ami a nőknek nyújt segítséget egyrészt abban hogy el tudják fogadni önmagukat, másrészt abban, hogy megismerjék önmagukat, és a legtitkosabb intim vágyaikat felszínre hozzák, és valóra váltsák.

A társaság által Cassie teljesen megváltozik, kivirul, visszatalál önmagához, másképp öltözködik. Ez természetesen feltűnik a főnökének is, akivel kerülgetik egymást egy ideje. A gond csak az, hogy Willnek barátnője van. Cassie a társaság 9 lépésének köszönhetően egyre magabiztosabb lesz a Will-el való kapcsolatát illetően is.

Észrevételeim:

Nekem a történet elején igazából az volt érdekes, hogy Cassie 5 évig teljes magányban, bezárkózva, és visszafogottan él a macskájával, és ehhez képest nagyon gyorsan igent mond Matilda ajánlatára. 9 lépés, 9 kaland, más más pasival, ez tőlem nagyon messze áll, azonban kíváncsi voltam, hogy Cassie hogy veszi az akadályokat. 

A történet végét elolvastam kétszer is, hogy ez most komoly? Ilyen befejezésre nem számítottam, fel is keltette a kíváncsiságomat a következő rész iránt. :)

Közel sem tökéletes a könyv, ha durva 18+ -os történetre vágytok, akkor ez nem a ti könyvetek. Helyenként pikáns, helyenként kalandos, de nem az a kifejezetten erotikus történet. Ez a része nekem csalódást okozott, mert én arra számítottam, hogy valóban erotikus könyvet fogok a kezemben tartani.

Kíváncsian várom mit fog nyújtani a 2. rész.

Borító:

Alapvetően tetszik a borító egyszerűsége. Amivel problémám van, hogy annyira elüt, a trilógia többi részétől, hogy az már a szememnek zavaró.


(kép és fülszöveg: www.moly.hu)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates