2015. november 27., péntek

# romantikus

Milly Johnson: Őszi románc

A blog őszi könyvklubos kihívásán keresztül (itt olvashattok róla) jutott el hozzám Milly Johnson: Őszi románc című romantikus regénye. A sok tankönyv és tanulás melletti időszakomban nagyon jól jött egy laza, könnyed olvasmány, amely teljesen kikapcsolja a külvilágot, és nem igényel különösebb erőfeszítést az eseményekre való koncentrálás.
Kellemes, könnyed történet, szeretni való szereplőkkel, előre kiszámítható szerelmi szálakkal.

Adott egy harmincas nő, Juliet, aki válása után új lakásba költözik és lakótársat keres, így kerül barátságba Flozzal, aki szintén magányos, és plátói szerelmét siratja. Juliet ikerbátyja, Guy rögtön szemet vet az új lakótársra, bár próbálkozásai eléggé rosszul sülnek el. De itt van Steve is, a birkózó, akit Juliet gyerekkora óta ismer, és soha ki nem állhatott. Szóval van egy-két kisebb kavarodás a történetben, de nagy bonyodalmakra nem kell számítani. 

Tetszett a történet, vártam a happy end-et, hogy Guy meddig bénázik még, de aztán, ahogyan kiderült a Nick-es (Floz távoli szerelme) dolog, onnantól kezdve kissé csalódott voltam. Sőt, a regény végére újabb múltbéli titkok derülnek ki a lányról, amitől valahogy úgy éreztem, hogy túl sokat akart belezsúfolni Floz életébe az írónő. Szóval a vége fele már nem voltam annyira lelkes, mint az elején, de összességében továbbra is egy kellemes kis őszi olvasmánynak gondolom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates