2011. december 16., péntek

Kiss Balázs Kunó : Csillagleső

Kétezer-tizenkettő

A másik könyv, amit szeretettel ajánlok Karácsonyra, azoknak, akik hisznek az "úgy lent, mint fent"-ben. Akik már megtapasztalták a Csillagok erejét, és szeretnének az általuk "mutatott" úton haladni. 

Előfordult, hogy egy nap valamit elterveztél, de mintha minden összeesküdött volna ellened? Máskor meg minden beindult körülötted? Érezted már azt, hogy a külső hatások és események irányítanak, amelyekre mintha nem is lenne ráhatásod? Ha mindezekből szeretnél kilépni, ebben tud segíteni neked a csillagleső c. könyv minden napján.

Kiss Balázs Kunó asztrológiai és asztrozófiai megközelítésben közvetíti számunkra a csillagos ég üzeneteit. Hétköznapi nyelven íródott, Nekem, Neked, Neki. Mindenkinek, aki szeretne nagyobb tudatosságot elérni az életében.

A bevezetőben a szerző néhány alapfogalommal ismertet meg minket, pl.: csillagjegy, csillagkép, asztrológiai szimbólumok, fényszög kapcsolatok, asztroszkóp, stb.
Az egész könyv egy nagy naptár. Mindennap kettő, néha három különböző jellegű írással. Napi mantra az első, ez Kiss Balázs Kunó inspirációi alapján fogalmazódtak meg. Majd az asztrológia szimbólumok mellett a napi "útmutatás"-t olvashatjuk, mire érdemes fókuszálni az adott napon. Végül pedig egy-egy időszak csillagállásának üzenetét közvetíti felénk, pl. a Nap a Bika csillagképben.

Hozzám a minap hozta meg egy angyalka, és teljesen belefeledkeztem. Szeretettel ajánlom!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates