2019. október 2., szerda

Elyn Vee N.: F$ck ​you, Hunter! – Cseszd meg, Hunter! (Dirty Souls - Piszkos lelkek 1.)

PublishDrive, 2019
Először is köszönöm a Könyvfalók Kulturális Magazin tagjaként, hogy Elyn Vee N. szerzőnő megtisztelt minket recenziós megkeresésével és ezáltal lehetőségem nyílt elolvasni az első saját kiadású könyvét. 
A könyv borítója és címe rögtön felkeltette a figyelmem. Azt gondoltam: ,,Szegény srác, mit tettél?" A cím betűtípusa, és stílusa nagyon jó választás, de nekem kicsit sok. Én csak az egyiket választottam volna. A kép szimpatikus. Tetszik, hogy ilyen színes, de mégsem bántó a szemnek, inkább  kellemes kisugárzás árad belőle. Mindent összevetve engem megvett, és nem véletlenül jelentkeztem a könyv elolvasására. 😄

Az elején kicsit tartottam a könyvtől, mert mielőtt belemerülnénk a történetbe, az írónő nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy felhívja külön az olvasó figyelmét azokra az esetleges kellemetlenségekre, amelyekkel a könyv előrehaladtával találkozhatunk. Gondol itt a klisékre és felmerülő elírásokra. Ezen kívül kéri az olvasót, hogy vegye a könyvet poénnak és csak egy kis szórakozásnak az egészet. Nyíltan kimondom: ez nekem egyáltalán nem volt szimpatikus. Ezzel így némi bizonytalanságot véltem felfedezni a szerzőben, hiszen ez nekem elsőre úgy jött le, mintha már előre elkezdene magyarázkodni az olvasónak. Megpróbál előre felkészíteni arra, hogy ne várj sokat tőle, ez csak egy szokásos, átlagos könyv, egy a sok közül. A könyv befejeztével felmerült bennem a kérdés, hogy mégis miért? Miért tette ezt? Tényleg úgy érzi, hogy nincs olyan jó az ő könyve, mint másoké? Vagy csak egy átverés akarna lenni? Elbizonytalanítja az olvasót, hogy utána meglepetést tudjon szerezni? Véleményem szerint az utóbbi, mert én pontosan így jártam. Rákészültem egy nagyon unalmas és a mostanság szokásos erotikus-romantikus kiadott könyvek egyikére, amellyel nem leszek se több, se kevesebb, és nem vált ki bennem különösebb érzéseket. Igen ám, de nem ez történt.

A fülszöveg elolvasása után már nagyjából tudhatja az olvasó, hogy mire is számíthat a könyv olvasása során. Adott egy 17 éves fiatal lány, Olivia, akinek a problémás viselkedése miatt ismét iskolát kell váltania, és aki aznap még teljesen belezúg egy nála jóval idősebb srácba, Hunterbe. Hunter a rendőrségen dolgozik és éppenséggel Olivia apja, Max a főnöke, amelyre azután derül fény, miután teljesen megbabonázta őt a lány

Mi ezzel a probléma? 😏
Olivia még kiskorú, röpke pár hónap választja el őt a nagykorúsággal járó ,,előnyöktől", amely nagy veszélybe sodorhatja Huntert, ha kitudódik az egymás iránt érzett szerelmük. De mit tegyenek? Mégis, hogyan tudnának ennek a puszító szenvedélynek ellenállni és megvárni a szerelmük beteljüsélének megfelelő időpontját? És mit szól ehhez Max? 
A könyv olvasása során erre kapunk választ, amelyet mindkét fél szemszögéből követhetünk végig. Az írónő végig fenntartja az olvasó figyelmét, és a végletekeig húzza nem csak a szereplők közti huza-vonát, hanem az olvasó idegeit és kiváncsiságát is a várva várt fejleményekig. Bár ez egy erotikus NA jelzővel ellátott könyv, mégis azt a következtetést kellett levonnom, hogy éppen megfelelő mennyiségű és intenzitású erotika van feltüntetve a történet során, amely ennek a regénynek már a 2. pozitívuma. Nem lepi el az olvasót a számtalan szexjelenet, hanem épp ellenkezőleg, a romantika és szenvedély mellett olyan fontos emberi kötelékekkel is találkozhatunk az olvasás során, mint a különféle családi hátterekben zajló nehézségekkel, az emberek életében jelenlévő  és kialakulóban lévő igaz barátságokról, és természetesen (ha valaki nem tudná) kellő tájékoztatást kapunk a szexuális visszaélés jelentőségéről is, amely számomra rendkívül imponáló volt.
Az események előrehaladtával nem egyszer előfordult, hogy hangosan fel kellett kacagnom. Az írónő nem szerénykedett a humoros jelenetekkel sem, amelyek által az olvasó még jobban fellelkesül, és eszébe sem jut félretenni a könyvet egy pillanatra sem, ahogyan azt én sem tettem. Egy ültőhelyemben kb. 2 óra alatt elolvastam, még az a pár esetleges vesszőhiba sem szegte kedvem, és egy pillanatig sem bántam meg. Sőt, ahogy az elején is említettem, engem csúnyán sikerült megviccelnie Elyn Vee N. szerzőnőnek. Kicsit haragudtam emiatt, de sikerült a végére kárpótolnia, olyannyira, hogy szívből várom a sorozat következő kötetét, amelyben Liby (Olivia egyik barátnője) őrületes szerelmi életét fedezhetjük fel. Kíváncsian várom! 😊

Bevallom, engem mindig is vonzott a ,,tilosban járás" gondolata. Mindig izgalom fog el, ha ilyen dolgokról olvasok, hogy majd kiugrom a bőrömből. Főleg, ha együtt izgulhatok a történet főhőseivel a nagy bonyodalmak közepette. Nekem teljes métékig elnyerte a tetszésemet ez a röpke 280 oldal. Többet adott, mint gondoltam, de abban az egyben igaza volt Elyn Vee N.-nek, ez egy szórakoztató és főként kikapcsolódásra megírt könyv. 


Ha Te is szereted a humoros, szenvedélyes, titkokkal teli és bökkenőkkel megtűzdelt romantikus-erotikus regényeket, akkor azt javaslom, mindenképp vedd a kezedbe ezt a történetet is! 😉


,,Hunter Blake. Ezt nem fogom megbocsájtani. Egy estém lehetett volna, amikor nem rajtad jár az eszem, de te elérted, hogy most se legyen nyugtom. Cseszd meg, Hunter! Cseszd meg!"




Drajkó Beáta



















4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ha nem sikerult meg szerezni irj ram pildiko094@ gmail .com

      Törlés
    2. Szia nekem el tudnád küldeni?
      nikolettpinter07@gmail.com
      Előre is köszönöm ☺️

      Törlés
  2. Szia.Nekem el tudnád küldeni email -ben?
    tothteddy197401@gmail.com

    VálaszTörlés