2010. február 17., szerda

# romantikus # szórakoztató irodalom

Danielle Steel: Nővérek

„A szép és sikeres Adams lányokat meglehetősen messzire sodorta egymástól az élet. Sabrina elismert New York-i ügyvéd, Tammy befutott tévés producer Hollywoodban, a festőművész Annie előtt ígéretes jövő áll Firenzében, Candy pedig világhírű szupermodellként járja a világot.
Négy fiatal lány. Testvérek.
Életük minden percét a munka tölti ki, de július negyedikén mindig hazautaznak a szüleikhez, hogy együtt lehessenek a nemzet ünnepén. Így tervezik ezt most is, ám ezen a hétvégén végzetes tragédia sújtja a családot.
Az összetartó négy testvér rádöbben, hogy csak közösen lehetnek úrrá a nehézségeken, és bár korántsem sejtik, mire vállalkoznak, amikor lemondanak addigi kényelmes, független életükről, összeköltöznek egy New York-i villában…”


Nem szeretném lelőni poént, de egy bevásárlás változtatja meg a lányok életét: baleset közben elveszítik édesanyjukat és egyikőjük (csak egy lány volt itt ekkor a kocsiban) megvakul. Egy ilyen baleset döbbenti rá őket, hogy ha nem fognak össze, akkor nemcsak az édesanyjukat, hanem egymást is elveszíthetik. Egy, számukra nagyon fontos személyt már elveszítettek, így már egymást nem akarják. Négy fiatal lány, akik hozzászoktak a saját kis, önálló életükhöz, hamarosan hozzá kell szokniuk ahhoz, hogy egy életszakaszt csak együtt tudnak átvészelni.
Ebben a könyvben a testvéri szeretet is megjelenik.

És mi történhet négy lánnyal? Minden, ami szokásos a testvéreknél (is): veszekedések, összetűzések, kibékülések, boldog pillanatok, munka, pasik, szerelem… :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates