2010. február 17., szerda

# szórakoztató irodalom

Anna Godbersen: Luxe Girl 2. Pletykák


A könyv 415 oldalas, de maga a regény 384. oldalon véget ér + 1 oldal Köszönetnyilvánítás. A maradék 30 oldalon 3 megjelent regény ajánlása, részleteket lehet olvasni ezekből a könyvekből. Ezt azért gondoltam megemlíteni, mert valahol ez jelzi magának a Luxe Girl 2. részének is a mondanivalóját. Valaki úgy vásárol könyvet, hogy megnézi, hogy az utolsó oldalon tömör sorok vannak-e vagy sem. Ha igen, akkor naívan azt gondolhatná, hogy akkor addig tart a regény, nem olvassa el az utolsó oldalt, mert az rontaná az olvasás élményét. Ezzel a könyvvel így akkor úgymond pórul is lehet járni. Nekem igen, hiányzott az a 30 oldal a Luxe Girl 2. befejezéséhez, amit inkább más könyvek bemutatására használtak fel. Bár nem azt mondom, hogy ne legyen könyvajánló egy könyv végén, de ne 30 oldalon mutassanak be nekem 3 könyvet.
Valahogy egyébként el lett megint húzva 384 oldalon a történet. Az utolsó 10-15 oldalon történt valami és ha az a 30 oldalon inkább a történet be lett volna rendesen fejezve, akkor oké, rendben, jó lett a vége, de így….
Így ezekből remélem, gondolható, hogy nem egy izgalmas könyv. Előre lehet tudni, hogy mi történik benne. Egy olvasásra ajánlott könyv, ami jó például nyaraláshoz.

Korábban már írtunk az első részéről kétszer is: Niki bejegyzését itt lehet olvasni, az enyémet meg itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates