2009. október 22., csütörtök

# szórakoztató irodalom

J. R. Ward: Éjsötét szerető

Újabb vámpíros könyv, ezúttal a felnőtt kategóriában. :)
Nagyon-nagyon tetszett, alig várom, hogy végre a kezembe akadjon a második része.
Minden volt benne. Akció, szerelem, egy kis hidegkirázás, és sok-sok szex. De még milyen mennyiségben! Komolyan mondom, néha azt éreztem, hogy egy pornófilm forgatókönyvét olvasom.

"Az éjszaka sötétjében halálos küzdelem folyik a vámpírok és a vadászok között. A Fekete Tőr Testvériség hat vámpírharcosa felesküdött rá, hogy megvédi a vámpírokat a rájuk törő ellenségtől. Vezetőjük, a jóképű, emberfeletti erővel bíró Wrath maradt az egyetlen tisztavérű vámpír a Földön. Szülei gyilkosait keresi, hogy végre kiegyenlítse a számlát. Küldetése során találkozik a gyönyörű Beth-szel, aki mit sem tud származásáról: nem sejti, hogy félig vámpír. Wrath-nak be kell vezetnie a lányt a halottak világába, hiszen ez az öröksége, a sorsa# Egy új érzés, a testét gyötrő nyugtalanság miatt Beth képtelen ellenállni a veszélyesen vonzó férfinak, aki éjszakánként meglátogatja, ám történetei a Testvériségről és a vérről megijesztik. A férfi érintése lángra lobbantja Beth-t, ám ez egy fenyegető, mindkettőjüket felemésztő vágy...
Kettejük szerelméről, erotikus szenvedélyéről szól a Fekete Tőr Testvériség sorozat lebilincselő első könyve, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte."

A sorozat egyenként a társaság tagjairól szól.
- Éjsötét szerető
- Síron túli szerető
- Megsebzett szerető
- Életre kelt szerető
- Feloldozott szerető
- Megváltott szerető

További kötete a szerzőnek:
- Halálos csók

A szerzőnő 1969-ben született.
Első romantikus regényét 17 évesen fejezte be.
Jogi diplomát szerezett.
2007-ben RITA díjat kapott.
Korunk legsikeresebb "véres-romantikus" írója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates