2017. február 22., szerda

Könyvajánló         Az Analizis Érthetően könyv leírása :
     
    Az egyváltozós matematikai analízist mutatja be érthetően. Ezt a könyvet főleg főiskolások, egyetemisták és középiskolások számára írtódott, akik tanulnak matematikai analízist, de bárki használhatja aki szeretne analízist tanulni és rendelkezik a szükséges matematikai ismeretekkel. Könyvek tabletra,okostelefonra és számítógépre.     
         A matematika, fizika, kémia, gazdaságtan, informatika és más egyetemeken levő diákok, akik tanulnak matematikai analízist nagy haszonnal tanulmányozhatják és bárki, aki rendelkezik az alapvető matematikai ismeretekkel és szeretne megismerkedni az egyváltozós matematikai analízissel. Bemutatja az alkalmazott szabályokat és sok példát és megoldott feladatot tartalmaz, hogy minél jobban megértse és elsajátítsa az olvasó az analízisben alkalmazott módszereket és képleteket. Alkalmazásokat is bemutat például görbe hosszának meghatározása és térfogatszámítás.
A matematika legyen a lényegre törő és érthető !
Itt vásárolható meg : https://publioboox.com/hu_HU/analizis-erthetoen

A Hogyan fejlődjünk matematikából könyv leírása :   
 Ez a könyvem főleg 10., 11. és 12. osztályos középiskolásoknak szól de más is használhatja aki komolyan érdeklődik a matematika iránt és szeretne nehezebb feladatokat megoldani matematikából. Könyvek tabletra,okostelefonra és számítógépre.
Matematikából a fejlődés kulcsa néhány alapvető megoldási módszer megértése és begyakorlása. Ez a könyv segítséget kíván nyújtani azoknak, akik szeretnének fejlődni matematikából. Olyan feladatokat tartalmaz, amelyek nehezebbek az átlagosaknál és különböző megoldási módszereket és trükköket mutat be. Számos nehezebb feladat megoldása során ugyanaz az alapötlet például a helyettesítés módszere vagy szorzatra bontás. A könyv sok megoldott feladatot és példát mutat be. Számos olyan módszer van, amely sok feladat megoldására alkalmazható.


A Matek Mentor könyv leírása :

Jobb matekos lesz a gyereke: Könyvek tabletra,számítógépre és okostelefonra.
Nagyon sok feladatot tartalmaz.
A könyv célja a szükséges matematika elmagyarázása érthetően és a lényegre törően 7. , 8. , 9. osztályosaknak, felvételizőknek, vizsgázóknak és a matematika iránt érdeklődőknek és azoknak, akik a matematikai hiányosságaikat szeretnék pótolni. Tartalmazza a szükséges matematikai elméletet 7. , 8. osztályosaknak, felvételizőknek, vizsgák előtt levőknek, 9. osztályosaknak és a matematika iránt érdeklődőknek és azon kívül sok feladatot is. Minden fejezet végén az adott témakörhöz tartozó feladatok találhatók. Vannak benne megoldott feladatok is és olyanok is, amelyek megoldása az olvasó dolga, felhasználva a könyvben található elméleti részeket.
A könyvek tabletra,számítógépre és okostelefonra íródtak és olvashatók ingyenes ebook vagy ekönyv olvasó programmal.
A könyv itt vásárolható meg : https://publioboox.com/hu_HU/matek-mentor   A Matematika Felvételire könyv leírása :
Jobb matekos lesz a gyereke : Könyvek tabletra,okostelefonra és számítógépre.     
Ezt a könyvet felvételire készülő 8.–os tanulóknak írták. Átveszi az egész elméletet nyolcadik osztály végéig és sok megoldott feladatot és példát bemutatat. Tartalmazza sok, az előző felvételiken és központi vizsgákon kitűzött matematikai feladatok megoldásait. Ezenkívül az összes képletet és módszert bemutatja, ami a matematika felvételihez szükséges.
Az első rész az algebráról szól. A második fejezet a valószínűségszámításról és a statisztikáról és végül a harmadik sík- és térmértanról.
A könyv vége tartalmazza az előző központi matematikai vizsgákon kitűzött feladatok megoldásait.
Itt  vásárolható meg : https://publioboox.com/hu_HU/matematika-felvetelire
       A Matematika Összefoglaló könyv leirása  :
       
Az általános iskolák 6., 7. és 8. osztályos tanulói számára készült ez a tankönyv.
Könyvek tabletra,okostelefonra és számítógépre.       
Összefoglalja az egész matematikát egészen 8. osztály végéig és felkészít a felvételi vizsgára. Matekozzon együtt a gyermekével és meglátja, hogy javulni fognak az eredményei.
 Olvassa át ezt a könyvet gyermekével együtt hiszen olyan fontos dolgok szerepelnek benne, amiket ön is kell alkalmazzon a való életben mint például a százalékszámítás. Így a gyermeke is nyer és ön is. A könyvet bárki haszonnal olvashatja, aki vizsgára készül, a 8. osztályosok vagy vizsgák előtt levők vagy akárki, aki szeretné átvenni az egész alapvető matematikát.
Ezt az algebra és mértan összefoglalót a 6.,7. vagy a 8. általános osztályt befejezett vizsgák előtt levő diákoknak ajánlom és középiskolásoknak, de bárki hasznosan forgathatja és tanulmányozhatja. Összefoglalja az egész matematikát a lényegre törően egészen a 8. osztály végéig. Javasolom, hogy gyermekével együtt tanulmányozza át. Rendszerezetten felépített és átveszi az egész alapvető matematikát. Nagyon hasznos vizsgák előtt. A matematika tanítása szempontjából sokkal jobb és eredményesebb külön foglalkozni a gyermekekkel és nem csoportosan.
A matematika legyen a lényegre törő és érthető !
Itt vásárolható meg : https://publioboox.com/hu_HU/matematika-osszefoglalo

        A Többváltozós Analizis Érthetően könyv leirása :
    
     Ez a könyvem a többváltozós matematikai analízisbeli fogalmakat és számítási módszereket mutatja be. Főleg azon főiskolások és egyetemisták számára írtódott, akik tanulnak többváltozós analízist és a matematika, fizika, kémia, gazdaságtan és egyéb szakokon tanulnak, ahol kötelező ebből vizsgázniuk. De bárki használhatja, aki rendelkezik az alapvető egyváltozós analízisbeli ismeretekkel és érdeklődik a többváltozós analízis iránt. Nagyon hasznos matematikai analízis vizsgák előtt, mivel sok megoldott feladatot és példát tartalmaz. Könyvek tabletra,okostelefonra és számítógépre.     
A matematika,informatika,fizika,kémia,gazdaságtan,pénzügy és egyéb egyetemeken tanuló diákoknak, akik tanulnak matematikai analízist, hasznos felkészülést biztosít a vizsgára. Először átveszi az egyváltozós analízisbeli képleteket és szabályokat. Ezután bemutatja hogy hogyan képzeljünk el egy kétváltozós függvényt. A következőkben az olvasó megtanulja a parciális deriválást és ennek alkalmazásait. Majd minimum és maximum meghatározás következik . A kettős integrálok és a görbementi integrálok kiszámítási módjait is bemutatja.Sok megoldott feladatot, ábrát és példát tartalmaz.
Itt vásárolható meg : https://publioboox.com/hu_HU/tobbvaltozos-analizis-erthetoen


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése