2016. március 30., szerda

Kíváncsi Szerda 179.
                                                                                                     (A kép forrása)


Mivel a blogunk minden szerkesztője rendelkezik saját könyves bloggal, így most a saját blogjukkal kapcsolatban teszek fel kérdéseket. 

Miért döntöttél úgy, hogy elindítod a blogot?

Motivál a látogatottság? Szeretnéd ha naponta több ezren olvasnának?


Amikor egy könyvet olvasol, folyamatosan írsz róla a bejegyzésben vagy olvasás után egyszerre fogalmazod meg a gondolataidat?


Mit csinálnál, ha egyszer valami folytán törlődne a blogod? Újraindítanád vagy hagynád a francba?


Adri könyvmoly:
Magamnak kezdtem a blogolást, hogy leírjam és ne merüljön feledésbe az adott könyvről az érzéseim, gondolataim garmadája. Aztán több lett belőle.
Nem tagadom, örülnék a több ezer látogatottságnak, de teljesen elégedett vagyok a jelenlegivel is. Meglepő, hogy ennyi ismerősöm ír, kérdez, ajánl vagy kérdez. Nem beszélve az ismeretlen olvasókról, akik rendszeresen visszajárnak vagy csak úgy bekukkantanak egyszer.
A könyv közben változhatnak az érzéseim, így ha elolvastam, akkor veszem sorra a gondolataimat. nem jegyzetelek, nem gondolok előre, mit írjak.
Ha törlődne a blogom, megsiratnám, majd újat kezdenék. Kell az írás  lelkemnek.

Kritta:
Igazából kikapcsolódásként kezdtem el a könyves blogomat írni, ekkor már volt egy "jól menő" gasztro blogom, ami már kezdte kinőni magát, így ezt tényleg csak a saját magam szórakoztatására kezdtem el írni. Igazából mindenki szeretné, ha sokan olvasnák, de nálam ez nem fő szempont, továbbra is inkább kikapcsolódásként tekintek rá. Amikor olvasok, akkor nem ülök a gép előtt, ha valami fontosabb részhez érek inkább bejelölöm a könyvben, majd amikor úgy érzem, hogy van kedvem róla írni, akkor írom meg egyszerre a bejegyzést. Biztos, hogy mérgelődnék rajta, hogy törlődött az összes bejegyzésem, de annyira nem akasztana ki, hogy ismét ne kezdjem el a nulláról. :)

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése