2015. július 25., szombat

Gyereksarok 140.Könyvajánló


Andrea Erne: A tenger


Kiadó: Scolar Kiadó
Megjelenés: 2013. 04.
Terjedelem: 16 oldal
Méret: 180 x 197 mm
Kötés: Keménytáblás Spirálozott
Fordította: Gulyás Lelle
Szerkesztette: Horváth Virág

A Ravensburger gyermekkönyvsorozatának e kötetét lapozgatva az Északi-tenger világával ismerkedhetnek az apróságok. Megtudhatják, milyen élőlények élnek a vízben és a parton, mik azok a dűnék, mit lehet csinálni a strandon, mi történik, ha kitör a vihar.
Ismerjük meg a világot, lépésről lépésre – együtt, minden nap. A Mit? Miért? Hogyan? Mini sorozat a legkisebbekkel ismerteti meg környezetünk titkait. Kötetei egyszerű és szemléletes válaszokat adnak a kicsik kérdéseire. A játékos elemek, a kedves rajzok, a kinyitható ablakok és a kornak megfelelő magyarázatok a könyv minden oldalát élvezetessé teszik. A praktikus és „strapabíró” könyvet kétéves kortól ajánljuk.


Didier Balicevic - Anne-Sophie Baumann: Sürgés-forgás az építkezésen


Kiadó:KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT
Oldalak száma:360
Borító: KEMÉNYTÁBLA
Súly: 1100 gr
ISBN: 9786155501685
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2015

Több mint 60 mozgatható résszel!

Te tudod, hogyan épül fel egy lakóház? És az autópálya? Na és a vidámparkban a hullámvasút? Vajon hogyan szerelik össze a toronydarut, az utasszállító repülőt vagy a tengerjáró hajót? És hogyan húzzák fel a cirkuszi sátrat? Ismerd meg most az izgalmas részleteket is!

A szerző, hogy választ kapjon ezekre a kérdésekre, elment a legnagyobb építkezésekre, járt egy repülőgépszerelő hangárban, sőt leereszkedett a föld alá, hogy megnézze egy metró építését is Az illusztrátor pedig ezernyi részlettel adja vissza az építkezések bonyolult világát.
Több mint 60 nyitogatható, forgatható, mozgatható rész, hogy felfedezzük a bonyolult gépek működését, föld alatt és fölött, vízen és levegőben!

A sorozatban már megjelent: Forgó-mozgó járműveim és további csodás gépek.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése