2013. február 11., hétfő

Katarzyna Miller - Monika Pawluczuk: Nőnek lenni és nem bedilizni


Kiadó: ATHENAEUM KÖNYVKIADÓ KFT.
Oldalak száma: 238
Borító: FÜLES, KARTONÁLT
Súly: 260 gr
ISBN: 9789632932033
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2012
Árukód: 2227889 / 1082363

  
A mai rohanó világban egyre több teher nehezül a nőkre. Az egyenjogúság miatt 1-2 „férfi” dolog is a nőre szakad. Sok, lelkileg „régimódú” nő nehezen dolgozza ezt fel. Úgy gondolom, nekik segít ez a könyv. 

„11 nő, 6 nap, 1 szabad szájú terapeuta, és az örökké rejtélyes női lélek ezer oldala egyetlen kötetben! Valódi női könyv, mely példákkal, interaktívan boncolgatja azt a számtalan érzést, örömöt és bánatot, amit mi nők kortól függetlenül átélünk. Sorsfordító pillanatok, zokogás és örömkönnyek kísérik a beszélgetéseket, melyek rávilágítanak arra, hogy gyakran nemcsak a másik nem képviselői pislognak ránk értetlenül: először magunkat kell megértenünk, megismernünk és legfőképpen megszeretnünk. A lengyel bestseller szerzői a női lét gazdagságát valódi csodaként ünneplik. Mottójuk akár ez is lehetne: „Nőnek születtél? Ne nyavalyogj! Élvezd!"  „

A könyv egy terápia 6 napját dolgozza fel, ahol a 11 nő dolgozz fel 1-1 adott témát egy terapeuta segítségével. A 11 nő olyan alapkarakter, akivel a terapeuta élete során találkozott és olyan témák jelennek meg a könyvben, amelyek tipikus problémát jelenthet a női nemnél. 

A könyvben személy szerint én találkoztam 1-2 elgondolkodtató megállapítással. Remélem, széles körbe eljut ez a könyv, mert sok gondolatot, felismerést találhatunk ebben a könyvben, mely akár a saját életünkben is segítségünkre lehet.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése